Főoldal BREAKING Meglepően hamar jön Liam Neeson főszereplésével a Csupasz pisztoly
BREAKINGFilmek

Meglepően hamar jön Liam Neeson főszereplésével a Csupasz pisztoly

Bejelentették a Csupasz pisztoly-reboot premiernapját.

504
Csupaszt pisztoly
Forrás: Paramount Pictures

Évek óta pletykáltak már egy új filmről, de különféle okok miatt eddig nem sikerült összehozni a nagy filmet. Most a Liam Neeson főszereplésével készülő Csupasz pisztoly-franchise reboot terjesztési jogaira ismét lecsapott a Paramount Pictures, és ennek örömére késő délután bejelentették, hogy az új film 2025. július 18-án kerül bemutatásra.

A reboot rendezője és executive producere Akiva Schaffer, aki a forgatókönyv tervezetét a Chip és Dale: A Csipet Csapat munkatársaival, Dan Gregorral és Doug Mannel közösen írta. A film producere a Family Guy alkotója, Seth MacFarlane és Erica Huggins produkciós cége, a Fuzzy Door.

A legújabb filmről szóló hírek először 2009-ben jelentek meg, akkor még Csupasz pisztoly 4. címen hivatkoztak a projektre. A hírek szerint a fejlesztés káoszba fulladt, és gyakorlatilag ott teljesen meghalt az ötlet, amikor Leslie Nielsen 2010-ben elhunyt. Egy pofonegyszerű vígjátékról van szó, amely Frank Drebin hadnagy (Nielsen) hőstetteit követi nyomon, amint megpróbálja leleplezni a Los Angeles-i Erzsébet királynő elleni merénylet mögött álló aljas cselszövőket. Az első film 1988-ban jelent meg, és számos folytatást, sőt még egy rövid életű tévésorozatot is megélt a széria.

2014-ben felröppentek hírek egy rebootról, amelyben a Másnaposok színésze, Ed Helms Nielsen karakterének, Frank Drebinnek a főszerepét játszotta volna. Azonban 2021-ben Neeson a People magazinnak azt mondta, hogy McFarlane és a Paramount Pictures megkereste őt egy Csupasz pisztoly-szereppel. Most, nagyjából 14 évvel a 4. részével kapcsolatos hírek után zöld utat kapott az új Csupasz pisztoly, ami egyben reboot lesz.

Eközben a Deadline arról ír, hogy Neeson azután vállalta a szerepet, hogy MacFarlane megkereste, akivel olyan filmekben dolgozott együtt, mint a Ted 2, az Orville és a Hogyan rohanj a veszTEDbe. Akkoriban az Elrabolva színésze azon tűnődött, hogy visszavonul a színészkedéstől, és a People-nek azt mondta: “Ez vagy befejezi a karrieremet, vagy más irányba viszi. Őszintén szólva nem tudom”. Nem így tett, több filmet is elvállalt, de az utóbbi időben mélyrepülésben a színész pályája.

Csupaszt pisztoly
Forrás: Paramount Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

7 Hozzászólások

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

CinemaCon Paramount
Filmek

CinemaCon: A Paramount Pictures bemutatója

Igazi blockbusterekkel nyitotta a CinemaCon utolsó napját a Paramount Pictures.

Star Wars: Baljós árnyak
Filmek

George Lucas rászólt Liam Neesonra és Ewan McGregorra a forgatáson, ne adjanak ki fénykard hangokat

A Baljós árnyak forgatásán Liam Neeson és Ewan McGregor fénykard hangokat adtak...

Az oltalmazó
Filmkritikák

Az oltalmazó kritika

Liam Neeson most egy öreg cowboy, és éppen a mexikói drogkartellekkel kell...