A lány a vonaton filmmel indítjuk az októbert

Paula Hawkins krimijéből készült felkavaró thrillert, A lány a vonaton című filmet október elején mutatják be a mozikban.

Paula Hawkins krimijéből készült felkavaró thrillert, A lány a vonaton című filmet október elején mutatják be a mozikban.

A főszereplőnk, Rachel (Emily Blunt) élete nem egyszerű. Nem elég hogy házassága tönkrement, még munkába menet, nap mint nap el kell haladnia régi háza előtt, ahol látja a volt férjét annak új feleségével boldogan élni. A vonatról rendszeresen megpillant egy ifjú párt is, akikről történeteket talál ki, hogy saját gondolatait elterelje a fájdalmáról. Azonban egy nap a fiatal lány, Megan (Haley Bennett) eltűnik. Talán épp Rachel tudna segíteni az ügyben, hiszen ő még látta a vonatból, méghozzá gyanús körülmények között. Viszont amint tanúnak jelentkezne az ügyben, rájön, hogy a történet nem olyan egyszerű mint azt hitte és már talán a saját emlékeinek sem hihet…

A lány a vonaton egy ígéretes thriller, amely a sikeres regény után a filmvásznon is megpróbálja megrázni a közönséget. A bemutató október 6-án lesz, amikor is kiderül mennyire is sikerül ezt elérnie.

Bemutató október 6-án.

gat_b1_online_mini

Total
0
Shares
Previous Article

Joe Manganiello lesz Deathstroke a Ben Affleck-féle Batman filmben!

Next Article

2017-ben érkezik a Szólít a szörny

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!