x
Előzetesek

A lány a vonaton filmmel indítjuk az októbert

Paula Hawkins krimijéből készült felkavaró thrillert, A lány a vonaton című filmet október elején mutatják be a mozikban.

  • Publishedszeptember 9, 2016

Paula Hawkins krimijéből készült felkavaró thrillert, A lány a vonaton című filmet október elején mutatják be a mozikban.

A főszereplőnk, Rachel (Emily Blunt) élete nem egyszerű. Nem elég hogy házassága tönkrement, még munkába menet, nap mint nap el kell haladnia régi háza előtt, ahol látja a volt férjét annak új feleségével boldogan élni. A vonatról rendszeresen megpillant egy ifjú párt is, akikről történeteket talál ki, hogy saját gondolatait elterelje a fájdalmáról. Azonban egy nap a fiatal lány, Megan (Haley Bennett) eltűnik. Talán épp Rachel tudna segíteni az ügyben, hiszen ő még látta a vonatból, méghozzá gyanús körülmények között. Viszont amint tanúnak jelentkezne az ügyben, rájön, hogy a történet nem olyan egyszerű mint azt hitte és már talán a saját emlékeinek sem hihet…

A lány a vonaton egy ígéretes thriller, amely a sikeres regény után a filmvásznon is megpróbálja megrázni a közönséget. A bemutató október 6-án lesz, amikor is kiderül mennyire is sikerül ezt elérnie.

Bemutató október 6-án.

gat_b1_online_mini

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.