The Suicide Squad

Gavin O’Connor Suicide Squad folytatásában eredetileg ez a DC karakter lett volna a főellenség

Az Öngyilkos osztag majdnem Shazam egyik ellenfelével került összetűzésbe.

Miután 2016-ban bemutatták Suicide Squad – Öngyilkos osztagot, egy folytatásról kezdtek beszélni annak ellenére, hogy nagyon kemény kritikákat kapott a film, de ez nem szegte kedvét a rajongóknak, hogy jegyet váltsanak Will Smith és Margot Robbie főszereplésével készült DC alkotásra. A folytatásra Gavin O’Connor rendezőt szemelték ki, még mielőtt James Gunn átigazolt volna a Marveltől. O’Connor verziójában a Task Force X nem mással került volna összetűzésbe, mint Black Adam, akit hamarosan majd Dwayne Johnson alakításában egy önálló alkotásban látunk.

A Szikla már évekkel korábban bejelentkezett a Black Adam szerepre. A forgatást ugyan még nem tudták elkezdeni a COVID miatt, a DC FanDome virtuális találkozón nyáron már koncepciós terveket mutatott a készülő filmből. A filmben a címszereplő mellett csatlakozik még a Justice Society of America formáció többi tagja is, név szerint Hawkman, Doctor Fate és Atom-Smasher is, ellenben hiányozni fog A zöld lámpás, Flash és Stargirl is.

Az Empire Magazine legújabb számában a The Suicide Squad kapott hangsúlyt. Több borítóképet is megosztottak erről az új öngyilkos csapatról, de más érdekességet is megosztottak. Kiderült, hogy Gavin O’Connor eredeti tervében Black Adam lett volna a folytatás főgonosza.

Az már biztos, hogy Black Adammal hamarosan találkozunk majd a filmvásznon, de nem a The Suicide Squad főellenségeként, hiszen James Gunn valaki mást választott. A nyáron bemutatott sneek peak videóban kiszúrták Starro-t a rajongók, akiről úgy feltételezik, hogy ő lehet majd a főellenség. Az Öngyilkos osztaggal jövő nyáron találkozunk legközelebb, miközben Black Adamet ideiglenesen törölték a naptárból.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag bemutatója 2021. augusztus 5-én lesz az amerikai mozikban.

Total
10
Shares
Previous Article
Jyn Erso

Felicity Jones úgy érzi, hogy Jyn Erso számára lenne visszatérés a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet után

Next Article

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales megkapja a Spider-Man: Into the Spider-Verse gúnyát

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!