Black Adam

Dwayne Johnson elárulta, hogy a JSA melyik tagja marad ki a Black Adam-filmből

Az egyik tag biztosan kimarad a filmből.

Múlt hétvégén került megrendezésre a DC FanDome, és az eseményen Dwayne Johnson is jelen volt. A Szikla természetesen a Black Adam-filmet reklámozta, amiből láttunk néhány látványvideót, mialatt a karaktere eredetéről és a Justice Society of America tagjairól beszélt. Így került megerősítésre Atom-Smasher és Hawkman is.

Szombat este a színész két videót osztott meg karizmatikus karakteréről. Ahogy már említettük, az egyikben a karakter eredetéről beszélt, hogy Black Adam rabszolga volt, mielőtt elfoglalta volna az őt megillő trónt. A másik videóban pedig a Justice Society of America tagjait vette sorra, akik eddig tudomásunk szerint az antihős ellenségei lesznek. A JSA csapatából hiányozni fog A zöld lámpás, Flash, Stargirl, ellenben Hawkman és Dr. Fate egy csapatban lesz Atom-Smasher-rel és Cyclone-nal. Itt merült fel a kérdés, hogy mi lesz Hawkgirl-lel?

Ez egy annyira jó kérdés, hogy az egyik rajongó odaszögezte ezt a kérdést a színésznek, amire választ is kaptunk.

Hawkgirl száz százalékban benne volt az eredeti JSA csapatban. Sajnos ez egy bonyolult történet, amit meg fogok osztani a rajongókkal. De megnyitottuk az ajtót egy újabb nagyszerű lehetőség előtt, egy másik színésznő számára, hogy beléphessen és megragadja Cyclone szerepét. Hiszek benne, hogy mindez azt mutatja, elszántak vagyunk.

Nem kaptunk tiszta magyarázatot arra, hogy Hawkgirl-t miért kellett kivenni a csapatból, de A Szikla állítása szerint erre majd magyarázatot kapunk idővel. Elképzelhető, hogy a film határai limitálva voltak, nem álltak rendelkezésre a szükséges feltételek egy újabb szereplőhöz, vagy a stúdiónak más tervei vannak a karakterrel.

Total
0
Shares
Previous Article

Csütörtökön külön műsorral indít a Gamescom

Next Article

Bemutatkozott az NHL 21

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!