Wide Screen
Image default
Filmek

[DC FanDome] Black Adam eredetéről mesél Dwayne Johnson az előzetesben, és a Justice Society of America karaktereit is bemutatja

A Black Adam-filmről mesélt A Szikla.

Nem sokkal korábban ért véget a Black Adam panel a DC FanDome virtuális találkozón. Ahogy az várható volt, hogy teljes műsort Dwayne Johnson vezényelte le, aki részben Jim Lee és BossLogic koncepciós terveket mutatott karakteréről, ami sokkal hatásosabb lett volna, ha a műsort megelőző napokban nem spoilerezi el a színész.

Rendkívül rövid, alig 15 perces műsort kapott a film, ami érthető, ha figyelembe vesszük, hogy még csak az előkészítő munkálatoknál tartanak. Na ehhez képest be nem állt a szája A Sziklának. Csak mondta és mondta a karaktere meséjét. Miközben a karakterről mesélt, Jim Lee és BossLogic csapatának tervét mutatták a videóban, ami az antihős eredettörténetét mutatták.

A lenti videóban látható, hogy Black Adam korábban rabszolga volt. Később képet mutattak arról, ahogy a karakter felemelkedett, s miközben elfoglalja a trónt, A Varázslókkal harcol. Ezeket a Varázslókat láttuk korábban a Shazam!-ban. Túl nagy meglepetést Noah Centineo sem okozott, hiszen róla már napokkal korábban kiderült, hogy Atom-Smasher lesz. A titán még az edzésre is kitért, s bízik benne, hogy kasszát robbantanak ezzel a filmmel.

A filmet még 2017-ben jelentették be, és eredetileg Shazam ellenfele lett volna. A dolgok végül máshogy alakultak, így most a karakter önálló filmet kap. A képregényekkel ellentétben Black Adam nem egy gonosz, hanem egy antihős lesz. Ami pedig a Justice Society of America formációt illeti, a csapat része lesz Hawkman, Dr. Fate, valamint újonnan szövetségre lépett Cyclone és Atom-Smasher is, s úgy tűnik, hogy Black Adam velük fog ringbe szállni.

Még több a témában...

Állítólag Henry Cavill három Superman-filmre és egy sor vendégszerepre írt alá

Kévés Bence Mihály

James Gunn kifejtette saját véleményét a Marvel és a DC között évek óta dúló vitáról

Kévés Bence Mihály

Joaquin Phoenix egy 50 millió dolláros ajánlatot kapott, hogy visszatérjen Joker szerepében?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat