Aldis Hodge

Hawkman szerepében Aldis Hodge csatlakozott a Black Adam szereplőgárdájához

Megvan, ki kelti életre Hawkman-t.

Még nyár végén Alexander Skarsgård neve merült fel, mint lehetséges befutó Hawkman szerepére, azonban a legfrissebb értesülések szerint más valaki kapta az ikonikus szerepet. Több külföldi lap is kész tényként hozta le, hogy A láthatatlan ember és a Jack Reacher: Nincs visszaút sztárja, Aldis Hodge aláírt Hawkman szerepére a Warner Bros. és a New Line Cinema kiadóknál, ezzel elkelt a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Black Adam adaptációban egy újabb kiadó hely.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Aldis Hodge a Black Adam legújabb sztárja. A lap állítása szerint a tárgyalások már az utolsó fázisba értek, ezzel eldőlt, hogy ő kapja Hawkman szerepét. Hodge a régész Carter Hall-t, vagyis az örökké reinkarnálódott szuperhős Hawkman testében mutatkozik be a DC adaptációjában, amiről augusztus végén Dwayne Johnson már mutatott néhány koncepciós tervet a DC FanDome első napján. Hodge karakteréről azt lehet tudni, hogy kulcsfontosságú szerepet játszik a Justice Society of America formációban.

A film szereplőgárdája jelenleg úgy fest, hogy a címszereplőt A Szikla kelti életre, Noah Centineo, aki Atom Smasher bőrébe bújik, de további szerepek várnak még kiosztásra, így Doctor Fate és Cyclone szerepére jelenleg is keresik a színészeket. A filmet 2021. december 22-ére jegyezték be, így várhatóan a forgatás valamikor a jövő év elején veszi kezdetét.

Hawkman
Total
2
Shares
Previous Article
Richard E. Grant

Richard E. Grant megerősítette, hogy Tom Hiddleston oldalán ő is szerepelni fog a Loki Disney+ sorozatban

Next Article

Egy utolsó meglepetés a Crash Bandicoot 4 megjelenés előtt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!