Főoldal Filmek Hawkman szerepében Aldis Hodge csatlakozott a Black Adam szereplőgárdájához
Filmek

Hawkman szerepében Aldis Hodge csatlakozott a Black Adam szereplőgárdájához

Megvan, ki kelti életre Hawkman-t.

536
Aldis Hodge

Még nyár végén Alexander Skarsgård neve merült fel, mint lehetséges befutó Hawkman szerepére, azonban a legfrissebb értesülések szerint más valaki kapta az ikonikus szerepet. Több külföldi lap is kész tényként hozta le, hogy A láthatatlan ember és a Jack Reacher: Nincs visszaút sztárja, Aldis Hodge aláírt Hawkman szerepére a Warner Bros. és a New Line Cinema kiadóknál, ezzel elkelt a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Black Adam adaptációban egy újabb kiadó hely.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Aldis Hodge a Black Adam legújabb sztárja. A lap állítása szerint a tárgyalások már az utolsó fázisba értek, ezzel eldőlt, hogy ő kapja Hawkman szerepét. Hodge a régész Carter Hall-t, vagyis az örökké reinkarnálódott szuperhős Hawkman testében mutatkozik be a DC adaptációjában, amiről augusztus végén Dwayne Johnson már mutatott néhány koncepciós tervet a DC FanDome első napján. Hodge karakteréről azt lehet tudni, hogy kulcsfontosságú szerepet játszik a Justice Society of America formációban.

A film szereplőgárdája jelenleg úgy fest, hogy a címszereplőt A Szikla kelti életre, Noah Centineo, aki Atom Smasher bőrébe bújik, de további szerepek várnak még kiosztásra, így Doctor Fate és Cyclone szerepére jelenleg is keresik a színészeket. A filmet 2021. december 22-ére jegyezték be, így várhatóan a forgatás valamikor a jövő év elején veszi kezdetét.

Hawkman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.