Alien

Előrébb hozták az Alien: Covenant bemutatóját, posztert is kapott az Alien

Hónapokkal korábban fogják bemutatni a Prometheus folytatását, az Alien: Covenant horrort.

Hónapokkal korábban fogják bemutatni a Prometheus folytatását, az Alien: Covenant horrort.

Júliusban jelentették be, hogy a film forgatása befejeződött, most már csak az utómunkák vannak, tehát a visszaszámlálás elkezdődött, s mindenki az első előzetest várja. A 20th Century Fox tegnap úgy döntött, hogy „Boldog Hálaadást!” kívánnak a rajongóknak, és bemutatják a film első plakátját. De ezzel még nem értek véget a meglepetések sorai, ugyanis egyből a Xenomorph-ok új generációját, a Neomorph-t rakták a képre, illetve a film új premier dátumát is megtudtuk. Eredetileg a bemutatót 2017. augusztusára tervezték, de most hónapokkal korábban, már májusban láthatjuk a Prometheus film folytatását.

A plakátot a Fox hivatalos Twitter-fiókján leplezték le, ami talán azt is előre vetíti, hogy hamarosan befuthat az első trailer is, már csak azért is, mert három hónappal korábban érkezik az idegen a mozikba. A plakátról kiderült, hogy az Alien: Covenant bemutatója 2017. május 19-én lesz, egy napon a Baywatch remake-kel és a New Line horrorfolytatásával, az Annabelle 2.-vel.

Michael Fassbender múltkori nyilatkozatából kiderült, hogy a filmben dupla android szerepet kapott, egyszer lesz a régi David, akivel a 2012-es Prometheusban találkozhattunk, valamint az új szintetikus robot, aki a Covenant hajó egyik tisztje lesz. A színész nyilatkozata talán már azt vetítette elő, hogy Ridley Scott rendező új filmje hamarosan előzetest kap – az új dátum miatt ez tényleg indokolt. Fassbender azt is elmondta, hogy a rendező lázasan dolgozik a filmen, „egy gép” jelzővel ihlette, és talán éppen emiatt döntött úgy a stúdió, hogy korábbra hozzák a bemutatót.

Az Alien: Covenant története röviden annyi, hogy egy új legénység a Covenant hajón elindul a távoli űrbe, hogy gyarmatosítsanak egy új bolygót. Az égitestről sokáig azt gondolják, hogy lakatlan, és maga lesz a Paradicsom, és talán az élet kialakulására utaló bizonyítékokat találnak itt. Hamar rá kell döbbenniük, hogy a bolygó felszínén nincs élet, és zordabb, mint amire felkészültek. A bolygónak csupán egy lakója van, David (Michael Fassbender), aki a Prometheus legénységének megmaradt utolsó hírmondója, s aki egy szintetikus asztronauta.

Miután az androidok azonos megjelenéssel bírnak – különösen az Alien franchiseban -, így érdekes lesz látni, hogy Fassbender megjelenése és személyisége miben fog különbözni a két karakterében. Az Alien: Covenant sztárjai Michael Fassbender, Katherine Waterston, Demien Bichir és Danny McBride.

Ridley Scott új filmje, az Alien: Covenantot 2017. május 19-én érkezik a mozikba.

Total
0
Shares
Previous Article

Miről fog szólni az új Tomb Raider film?

Next Article

Chris Prattet a légzsilip szívja be az Utazók új Spotjában

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!