Wide Screen
Image default
Filmek

Miről fog szólni az új Tomb Raider film?

Részleteket osztottak meg a Tomb Raider film rebootjáról.

Éveken át hallottuk hogy tervben van a Tomb Raider film rebootja. Most hogy végre tényleg sínen van a projekt, méghozzá Alicia Vikanderrel a főszerepben, megtudtunk néhány részletet a történetről is. A film producere, Graham King elárult néhány részletet Lara Croft új kalandjáról.

Ez amolyan vissza a gyökerekhez típusú történet. Itt egy fiatal Lara Croftot láthatunk, aki az eltűnt apja után nyomoz, szóval ez egy nagyon érzelmes szerep és talán épp ezt találta Alicia érdekesnek benne. Szerintem a történetvezetés nagyon jó, és úgy érzem megtaláltuk a megfelelő stábot és egy remek rendezőt.

Ami viszont egy kicsit ellentmondásos lehet a nyilatkozattal kapcsolatban az épp a fiatal Lara Croft ötletnek a fiatal része. Ugyanis Alicia Vikander jelenleg 28 éves, és mire a forgatásokat befejezik már a 29. életévébe is belép majd. Ezzel szemben például Angelina Jolie az első Tomb Raider film idején még csak 25 éves volt. Elég érdekes választás egy 28 éves színésznőt olyan szerepre választani, ami egy eredettörténet és várhatóan több filmre terveznek vele. Az új film alapanyaga egyébként a szintén újragondolt, 2013-as Tomb Raider videójáték, ami ugyancsak egy eredettörténet volt. Az új Lara sokkal emberközelibb és szerethetőbb lett mint az elődje, és a filmben is ezt a vonalat célozzák meg a készítők. A Tomb Raider rebootot nagy várakozások övezik, főleg annak fényében hogy a 2001-es elődje az eddigi legnagyobb bevételű videójáték adaptáció. Remélhetőleg a készítőknek sikerül beváltani az ígéreteiket és a 2018 tavaszán érkező film méltó lesz a nagy múltú játéksorozathoz.

Még több a témában...

Izgalmas képek jelentek meg a Tomb Raider rebootból

Kévés Bence Mihály

Már biztos, hogy Alicia Vikander visszatér a Tomb Raider folytatásában

Kévés Bence Mihály

Alicia Vikander csodálatos Lara Croft lesz a Tomb Raider rebootban

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább