Wide Screen
Image default
Előzetesek

Chris Prattet a légzsilip szívja be az Utazók új Spotjában

A Sony Pictures új filmje az Utazók decemberben debütál a mozikban.

A stúdió két új klipet adott ki az év végi sci-fihez, az Utazókhoz, melynek két főszereplője Jennifer Lawrence és Chris Pratt lesz, rajtuk kívül pedig Michael Sheen és Laurence Fishburne lesz látható mellékszrepekben.

A film hazai forgalmazója már két plakátot is készített az Utazókhoz:

Ha nem lett volna elég a lap tetején látható új Spot, akkor nem sokkal korábban kiadtak egy negyedik TV Spotot is a filmhez:

Egy rutin utazásnak indult, azzal a céllal, hogy új otthonra leljünk a végtelen űrben. Két utasunk a tervezetnél 90 évvel korábban ébred fel, ugyanis egyszer csak meghibásodott a hajó. Jim (Chris Pratt) és Aurora (Jennifer Lawrence) csak ketten vannak ébren a hajó fedélzetén, mialatt egyre közelebb kerülnek egymáshoz, míg nem bírják tovább, s engednek a testi vágyaknak. Rá kell döbbenniük, hogy a tét óriási, hiszen 5000 másik utast is meg kell menteniük, és erre csak ők, együtt képesek.

A Passengers filmet Morten Tyldum rendezte, forgatókönyvét a Prometheus írója, Jon Spaihts szerezte.

December 21-én kerül a mozik falára az új sci-fi kaland.

Még több a témában...

Tom Holland elárulta, kit szeretne Sullynak az Uncharted-filmben

Kévés Bence Mihály

Bombázó érkezik Budapestre, Jennifer Lawrence jövőre nálunk forgat!

Kévés Bence Mihály

Kevin Feige elárulta, hogy a Venom-film részese lesz-e az MCU-nak

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább