Főoldal Filmek A Sony Pictures vezetője megerősítette, hogy a Venom: The Last Dance lesz a filmsorozat utolsó része
Filmek

A Sony Pictures vezetője megerősítette, hogy a Venom: The Last Dance lesz a filmsorozat utolsó része

A Venom: The Last Dance után nem készül önálló Venom-film.

435
venom poster mini

A Sony Pictures bejelentette, hogy a filmsorozat harmadik része Venom: The Last Dance címmel egy történet végét jelenti majd, ahogy arra utalást kaptunk az alcímben is. A sorozat utolsó filmjére válthatunk jegyet idén ősszel, ugyanis többet nem látjuk majd Tom Hardy-t Eddie Brock szerepében, önálló filmben legalábbis biztosan nem.

A Sony Motion Picture Group elnöke, Tom Rothman, a Deadline-nak adott interjújában beszélt a Marvel képregények alapján készült franchise jövőjéről. Elmondta, hogy az olyan filmek, mint az animációs rajzfilm, a Pókember: A pókverzumon túl és a következő Tom Holland főszereplésével készülő Pókember-film, „jelentős események” lesznek a rajongók számára. Ezek között a nagy várakozással övezett bemutatók között szerepel a Venom 3. is.

„A harmadik és egyben utolsó Venom hatalmas lesz” – mondta Rothman.

A Venom-trilógia 2018-ban indult, amikor a sötét megközelítésben megismerhettük a Marvel képregényeinek antihősét, aki nem mellesleg Pókember egyik legnagyobb ellenfele a képregényekben, ám ezúttal nem találkozott még a falmászóval. Andy Serkis rendezőtől három évvel később érkezett a Venom 2. – Vérontó címmel a folytatás 2021 őszén, amelyben Woody Harrelson által játszott Cletus Kasady és a címszereplő Vérontó kapott szerepet még.

A Sony saját Pókember-univerzumában is feltűnt már Hardy Eddie Brock szerepében, legutóbb a Pókember: Nincs hazaút stáblista alatti jelenetében láttuk, mielőtt visszaküldték volna saját világába. Egy korai forgatási fotó alapján azt sejthetjük, hogy a Venom: The Last Dance közvetlen itt veszi fel a fonalat.

Több pletyka és rengeteg forgatási videó és kép mellett még nem kaptunk előzetest a filmből. A Venom: The Last Dance bemutatóját 2024. október 25-ére tűzték ki.

Venom 2. - Vérontó
Forrás: Sony Pictures
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...