Főoldal Filmek A Pókember: Nincs hazaút stáblista alatti jelenetére utal a Venom 3. forgatási videója
Filmek

A Pókember: Nincs hazaút stáblista alatti jelenetére utal a Venom 3. forgatási videója

Forog a Venom 3.,és kaptunk egy videót is Tom Hardy karakteréről.

325
Venom
Forrás: Sony Pictures

A Sony Pictures hivatalosan nem jelentette be, hogy elkezdődött a munka, ám a közösségi médiából tudjuk, hogy a Venom 3. forgatása már javában zajlik Kolumbiában. A minap felkerült az internetre egy forgatási videó is, amin Eddie Brock látható, a jelenet pedig szorosan kapcsolódik a Pókember: Nincs hazaút stáblista alatti jelenetéhez.

A Venom 2. – Vérontó befejezése beindította a rajongók fantáziáját, hogy Tom Hardy által alakított Eddie Brock végre találkozik Tom Holland Pókemberével. Sokan arra számítottak, hogy multiverzumos kalandnak kikiáltott Pókember: Nincs hazaút összehozza majd ezt a két karaktert, de csak egy stáblista alatti jelenetre futotta, ahogy Eddie egy bárban jegyzetel a Bosszúállókról és Pókemberről, de úgy tűnik, hogy nem feledkeztek meg az utalásról, lesz folytatása annak az értelmetlen jelenetnek.

A Venom 3 forgatásáról készült legújabb videó alapján nem vetették el az ötletet, hogy a két univerzumot bizonyos szinten összemossák, ugyanis Eddie Brock pontosan ugyanazt a ruhát viseli, mint abban a rövid jelenetben. Ez nem jelent mást, minthogy a film közvetlenül a Pókember: Nincs hazaút után játszódik, vagy Eddie Brock nem sűrűn cseréli a ruháját. Ha a stáblista alatti jeleneteket nézzük, akkor a Venom 2. – Vérontó és a Pókember: Nincs hazaút között nem sok idő telt el, így pedig elképzelhető, hogy a harmadik részben felbukkan majd Toxin, amire kaptunk utalást a második film végén.

Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal és Hutch Parker a Venom 3 producerei. Ők négyen dolgoztak az első két Venom-filmben is, amelyek közül az elsőt Ruben Fleischer és a másodikat Andy Serkis rendezett. Kelly Marcel a harmadik résszel debütál rendezőként, aki íróként dolgozott a második részen.

A Venom és az azt követő Venom 2. – Vérontó összesen 1,36 milliárd dollárt hozott a világ mozipénztárakban. Sok mindent nem tudunk az érkező harmadik részről, de várhatóan az lesz Tom Hardy utolsó filmje. A stúdió még azt sem jelentette be, hogy mikor tervezik bemutatni a cím nélküli részt.

Venom 2. - Vérontó
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események