Főoldal Sorozatok A Titkos invázió rendezője tisztázta Nick Fury titkát, hogy forgatókönyv alapján mindenről tudott
Sorozatok

A Titkos invázió rendezője tisztázta Nick Fury titkát, hogy forgatókönyv alapján mindenről tudott

A Titkos invázió 2. epizódja után úgy tűnik, Nick Fury magára maradt, miután elvesztette szövetségeseit.

225
Titkos invázió

A Titkos invázió című sorozat szerdai, második epizódjának utolsó jelenete úgy tűnik, némi zavart okozott, de Alim Selim rendező most tisztázta a dolgokat. A Marvel Studios új sorozatának legújabb epizódja már streamelhető a Disney+-on, és a cselekmény kezd sűrűsödni, ahogy Gravik és Skrull beszivárgói megvalósítják világuralmi tervüket.

Figyelem! A cikkben SPOILER olvasható.

Az epizód utolsó pillanataiban megtudjuk, hogy Nick Fury házas, és az egyik képsorból az is kiderült, hogy a felesége egy Skrull. Látjuk, ahogy a szóban forgó alakváltó emberi alakot ölt, amint Fury belép az ajtón, majd felveszi a jegygyűrűjét és szenvedélyesen megöleli feleségét, Priscillát (Charlayne Woodard).

A jelenet felépítése miatt néhány nézőben olyan benyomást keltett, hogy Nick nem tudja, hogy jobbik fele egy Skrull, de Ali Selim rendező most tisztázta a dolgokat a Deadline-nak adott interjújában.

A forgatókönyv szerint tudja. És amikor leforgattuk, eljátszottunk a gondolattal, hogy talán mégsem tudja ezt Fury. Végül úgy vágtuk meg, hogy az emberek úgy érezzék: ‘Vajon tudja-e vagy sem?’.

Ali Selim

A befejezés felvet egy másik kérdést is, hiszen Fury felesége ugyanaz a nő, aki az epizód elején a visszaemlékezésben bemutatja a fiatal Gravikot. A rendező szavai alapjában benne van, hogy Fury-t megvezették itt, s nem jött rá, hogy valójában egy Skrull-lal kötött házasságot, de ez nagyon valószínűtlennek tűnik. Mindenesetre a történtek alapján Priscilla fontos szerepet kap az évad hátralévő részében.

“Azt hiszem, a felesége támasz és bonyodalom, és szerintem érdekes dolgokat fogsz megtudni a kapcsolatukról… a továbbiakban” – tette hozzá Selim. “De végső soron ez az a személyes kérdés, amivel szembe kell néznie, hogy ez az egész értelmet nyerjen.”

A Marvel Studios új sorozatában, a Titkos invázióban, amely a MCU jelenében játszódik, Nick Fury tudomást szerez arról, hogy a Földet titokban megszállta az alakváltó Skrullok egy frakciója. Fury csatlakozik szövetségeseihez, köztük Everett Rosshoz, Maria Hillhez és a Skrull Taloshoz, aki a Földön teremtett magának életet. Együtt versenyt futnak az idővel, hogy meghiúsítsák a közelgő Skrull inváziót és megmentsék az emberiséget.

A sorozatban Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Martin Freeman, Kingsley Ben-Adir, Charlayne Woodard, Killian Scott, Samuel Adewunmi, Dermot Mulroney, Christopher McDonald, Katie Finneran mellett Emilia Clarke, Olivia Colman és Don Cheadle játszik.

Titkos invázió
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával néz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.