Wide Screen
Image default
Sorozatok

The Walking Dead – Folytatódik a terror!

A durva évadkezdés után most újra a karakterdrámán van a hangsúly.

A 7. évad sokkoló nyitánya után a sorozat visszavett a tempójából, és most az első rész következményeinek lehetünk szemtanúi. A túlélők csapata most eléggé szétszóródott, így az elmúlt három epizód jóformán három különböző helyszínen játszódott. Illetve a jövő heti rész szintén egy rég nem látott karakter, Tara történetére fog fókuszálni. Sok néző adott hangot csalódottságának, amiért kissé visszavettek a készítők a tempóból az elmúlt hetekben. Viszont az akció hiányát a történetvezetéssel remekül kompenzálták. A Megváltók uralma kiterjed több kolóniára is, így hétről-hétre megtapasztaltuk a terrort amiben a főhőseinket tartják. Véleményem szerint ez a koncepció hosszú távon egy jó döntés, hiszen a félévad avagy az évad végi esetleges pozitív fordulatokat sokkal jelentőségteljesebbnek érezzük, ha előtte megtapasztaltuk a mélypontot is.

Az alábbi videókban az elmúlt hetek epizódjait vettem szemügyre. Ha már láttad a részeket, nézz be és mondd el a véleményed te is!

Még több a témában...

Visszatér a The Walking Dead egyik halottnak hitt szereplője

Kévés Bence Mihály

The Walking Dead: Kit ölt meg Negan az éved végén

A The Walking Dead egyik főszereplője kiszáll a 9. évad végén

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább