Monster Hunter

Előbb kerül a mozikba a Monster Hunter, mivel a Sony Pictures eltolta a Végtelen útvesztő 2. bemutatóját 2021-re

Újabb filmek premierjét változtatták meg.

Úgy tűnik, hogy a Sony Pictures megfogadta korábbi állítását, hogy a koronavírus-járvány idején nem fognak bemutatni filmet a mozikban. A 007 Nincs idő meghalni bemutatóját 2021 tavaszára halasztotta múlt héten, majd jött a másik szomorú hír, hogy a Cineworld bezárja az összes mozit az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban.

Tegnap este jelentették be, hogy a Dűne bemutatóját egy évvel eltolják, így Denis Villeneuve feldolgozását csak 2021. október 1-jén fogják bemutatni. Ennek egyik vonzata volt, hogy a stúdió teljesen áttervezte naptárát, a The Batman, a Shazam: Fury of the Gods, a The Flash bemutatóit eltolta, törölte a Black Adamet a naptárból, de előrébb került a Mátrix 4.

Az eset után a Sony Pictures is kiadott egy módosított listát a Warner intézkedéseire – de nem mind rossz hír. A stúdió úgy döntött, hogy a Végtelen útvesztő második részét eltolja a 2020. december 30-ai napról, így valamikor 2021-ben láthatjuk. Cserébe viszont a 2021. április 23-ára kitűzött Monster Hunter beugrott a megüresedett helyre. A Milla Jovovics főszereplésével forgatott Monster Hunter egy veszélyes és hatalmas szörnyekkel teli világban játszódó történet.

Az Adam Brody főszereplésével készült The Kid Detective bemutatóját még mindig 2020. október 16-ára jegyzik, de könnyen elképzelhető, hogy erről is lemond a stúdió, s egy későbbi időpontban kerül bemutatásra az ünnepelt gyerek detektív. A film főhőse Abe Applebaum, aki továbbra is triviális rejtélyeket old meg.

Total
4
Shares
Previous Article
Darth Vader

A Zsivány Egyes koncepciós tervein Darth Vader Bacta tartályára vethetünk egy pillantást

Next Article

Közeleg a Fall Guys második szezonjának rajtja, megleshetünk egy új pályát

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!