x
Előzetesek

Egy halálos metróállomásról kell kimenekülniük a Végtelen útvesztő 2. – Bajnokok csatája győzteseinek

Szinkronos előzetest kapott a Végtelen útvesztő 2.

  • Publishedjúnius 19, 2021

Hosszú várakozást követően a Sony Pictures múlt hónapban végre bemutatta a Végtelen útvesztő 2. – Bajnokok csatája első előzetesét, és nem sokkal később elkészült a magyar szinkronos előzetes is a folytatáshoz. Ezúttal nem véletlenszerűen válogatták össze a játékosokat, hanem a korábbi halálos játékot túlélőket zárják össze, a tét pedig nem kevesebb, mint a túlélés.

2019-ben mutatták be a Végtelen útvesztő első részt, és a várakozások ellenére meglepően jól teljesített a film. Adam Robitel alkotása pillanatok alatt visszahozta, sőt, megsokszorozta a gyártási költséget, ez pedig egyenes utat jelentett a második részhez. A Bajnokok csatáját eredetileg tavaly szerették volna bemutatni, de mint sok másnál, a koronavírus-járvány keresztbetett, s csak idén kerül mozik a film.

Az első filmben hat idegen kapott meghívót egy játékra. Kezdetben azt hiszik, hogy egy felejthetetlen szabadulószobából kell kiszabadulniuk, de hamarosan rádöbbennek, hogy maguk testesítik meg egy életre-halálra szóló szadista játék bábuit a játéktáblán. Egyik halálos játékból jutnak a másikba, miközben nyomokat és rejtvényeket kell megoldaniuk az életben maradásért. Az első részből csak Taylor Russell és Logan Miller tér vissza, mások mellett Indya Moore (Pose), Holland Roden (Teen Wolf), Isabelle Fuhrman (Orphan), Carlito Olivero (Bad Samaritan), Thomas Cocquerel (In Like Flyn n) és James Frain (The Tudors) csatlakozik hozzájuk.

A rendezői teendőket ezúttal is Adam Robitel irányította, míg a forgatókönyvön Will Honley (Bloodline), Oren Uziel (The Cloverfield Paradox), Maria Melnik (American Gods) and Daniel Tuch (Hand of God) dolgozott. Ahogy már a bevezetőben említettük, a mindössze 9 milliárd dollárból készült Végtelen útvesztő világszerte több mint 155 millió dolláros bevétellel zárt, így gyakorlatilag biztossá vált a második rész. A folytatás premier időpontját több alkalommal is csúsztatták, 2021-es naptár második felére tolták, de néhány hónappal korábban a Sony Pictures úgy döntött, hogy hat hónappal korábban, már július 16-án bemutatják a mozikban a folytatást.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.