007 Nincs idő meghalni

2021 áprilisára csúsztatták a 007 Nincs idő meghalni bemutatóját

Törölték a Bond bemutatóját is.

Fél évig legalább még Daniel Craig lesz James Bond, ugyanis percekkel korábban törölték a film novemberi bemutatóját. A filmet november 19-én szerették volna bemutatni a hazai mozikban, ám a koronavírus-járvány miatt a stúdió fél évvel, 2021 áprilisára halasztotta a premiert. Igazság szerint a döntéssel senkit sem leptek meg, valahol már vártuk a bejelentést, miután néhány hete a Sony Pictures vezetői a blockbusterek esélyeiről beszéltek.

Az MGM és az EON stúdió megerősítették, hogy Daniel Craig hattyúdalának is nevezett 007 Nincs idő meghalni bemutatóját törölték az idei naptárból, miután a világ több országában is rohamosan megugrottak a fertőzöttek száma, miközben Észak-Amerikában pedig a mozik túlnyomó többsége még mindig nem nyitott ki. A filmet így 2021. április 2-ára halasztották, vagyis majdnem egy évvel csúszik a jubileumi Bond premiere.

A stúdió hivatalos közleményében a következő olvasható a bejelentésről:

Az MGM, Universal és a Bond producerek, Micheal G. Wilson és Barbara Broccoli meg bejelentették, hogy a 25. jubileumi film, a 007 Nincs idő meghalni bemutatóját április 2-ára halasztották, hogy a rajongók a világ minden mozijában láthassák. Tudjuk, hogy a csúsztatással csalódást fogunk okozni rajongóinknak, de most várnunk kell jövő évig a filmre.

A 007 Nincs idő meghalni szereposztása úgy alakult, hogy ezúttal Rami Malek játssza a főgonoszt, de biztosak lehetünk benne, hogy Hollywood ügyeletes rosszfiúját alakító Christopher Waltz karaktere, Blofeld is borsot tör majd a főszereplőnk orra alá. Rajtuk kívül még Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright és Ralph Fiennes kap szerepet.

Total
32
Shares
Previous Article
Kevin Feige

Kevin Feige nagy Electro rajongó, Jamie Foxx alakítása meggyőzte

Next Article
Elektró

Jamie Foxx megerősítette és izgalmas dolgot árult el Elektróról a Pókember 3.-ban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!