Monster Hunter - Szörnybirodalom

Nézd meg szinkronosan Milla Jovovich főszereplésével a Monster Hunter – Szörnybirodalom előzetesét

Befutott a szinkronos előzetes a Monster Hunterhöz.

A Monster Hunter videojáték adaptáció első teaser előzetesét már október elején bemutatták, múlt héten pedig befutott hozzá a teljes értékű előzetes is a Kaptár franchise készítőinek legújabb munkájából. Ma pedig már magyar szinkronnal is nézhető az őrült kaland, sőt, még a hazai megjelenésről is lehullt a lepel.

Főszerepben Milla Jovovich, mások mellett pedig T.I., Meagan Good, Diego Boneta, Ron Perlman, valamint Jin Au-Yeung is feltűnik még a képernyőn, miközben a kamera túloldalán Paul W.S. Anderson rendező foglal helyet. A történet lényegében Lt. Artemis (Jovovich) és barátai (T.I., Good és Boneta) kalandját követi nyomon, akik megpróbálnak életben maradni ebben a teljesen idegen világban, ahol mindenféle furcsa és hatalmas szörnyek vadásznak mindenre, ami él és mozog.

A filmet csak 2021 áprilisában szerették volna bemutatni a mozikban, de miután a COVID teljesen felborította a papírformát, a stúdiók hétről-hétre tologatják az alkotásokat. A stúdió október elején úgy döntött, hogy majdnem fél évvel előrébb hozza a premiert, ezért már 2020 decemberében mozikba kerül a Constantin Films és a Capcom vezetésével készült élőszereplős alkotás. A feldolgozásnál Anderson a rendezői teendők mellett írói feladatot is vállalt az eredeti játékot is jegyző Kaname Fujioka oldalán a Capcomtól.

A magyar szinkronos előzetes mellett azt is megtudtuk, hogy a Monster Hunter – Szörnybirodalom december 3-án kerül a hazai mozikba.

Total
1
Shares
Previous Article
Shuri

Shuri kitalálta, hogyan lehet újra vakandai szív alakú gyógynövényeket termeszteni

Next Article

Így bontja a rendet Rambo a Mortal Kombat 11-ben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!