x
Előzetesek

Befutott a Milla Jovovich főszereplésével készült Monster Hunter – Szörnybirodalom teljes értékű előzetese

Ez nagyon badass lett!

  • Publishedoktóber 14, 2020

Alig néhány perce bemutatták Paul W.S. Anderson rendezőtől a Monster Hunter várva-várt első igazi előzetesét. A stúdió még hónap elején jelentette be, hogy korábban kerül bemutatásra a film, amihez kaptunk egy rövid teaser előzetest a videojáték adaptációból, de csak most nézhetjük meg teljes egészében az első előzetest, benne Milla Jovovich által megformált főszereplőt és a hatalmas szörnyeket.

A filmet csak 2021 áprilisában mutatták volna be, azonban október elején a stúdió úgy döntött, hogy már év végén, 2020 decemberében mozikba kerül a Constantin Films és a Capcom vezetésével készült élőszereplős alkotás. A feldolgozásnál Anderson a rendezői teendők mellett írói feladatot is vállalt az eredeti játékot is jegyző Kaname Fujioka oldalán a Capcomtól. Ami pedig a szereposztást illeti, a főszerepet Jovovich kapta, és mások mellett feltűnik meg a filmben T.I., Meagan Good, Diego Boneta, Ron Perlman, valamint Jin Au-Yeung is.

A történet lényegében Lt. Artemis (Jovovich) és barátai (T.I., Good és Boneta) kalandját követi nyomon, akik megpróbálnak életben maradni ebben a teljesen idegen világban, ahol mindenféle furcsa és hatalmas szörnyek vadásznak mindenre, ami él és mozog.

A Monster Hunter december 30-án kerül a külföldi mozikba, a hazai megjelenés időpontjáról még nem esett szó, de minden bizonnyal a külföldi megjelenéssel egy időben kerül mozikban itthon is a film.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.