Főoldal Sorozatok Egyre valószínűbb, hogy készülőben van az Ahsoka Tano Disney+ sorozata
Sorozatok

Egyre valószínűbb, hogy készülőben van az Ahsoka Tano Disney+ sorozata

Rosario Dawson főszereplésével már a The Mandalorian második évadában ott lehet Ahsoka, de saját sorozatot kap majd a jövőben.

494
Ahsoka

Az idei év eddig nem úgy alakul, ahogy azt szerettük volna, hiszen a járvány miatt több bemutatót is lefújtak, és bizonyos kasszasikereket egy évvel eltoltak. A Star Wars rajongók szerencsések ebből a szempontból, hiszen februárban bemutatták A klónok háborúja 7. és egyben utolsó évadját, és még a pandémia előtt sikerült filmre venni a The Mandalorian második évadját is.

A sorozattal kapcsolatban több érdekes hír is megjelent az elmúlt időben. A galaxis közismert fejvadásza, Boba Fett köszöni szépen él, és hamarosan visszatér, de számos Dave Filoni által megalkotott karaktert láthatunk majd az élőszereplős feldolgozásban, köztük Bo-Katan, de talán a legfontosabb az, hogy a rajongók közkedvelt szereplője, Ahsoka Tano is feltűnik majd a következő részekben.

Több hír is született már Rosario Dawson főszerepléséről, már a színésznő is sejtelmes választ adott egy beszélgetős műsorban, amikor a szerepéről kérdezték, de a Lucasfilm hivatalosan még nem erősítette meg a hírt. Ezekre most ismét ráerősítettek, hogy a stúdió valamilyen Disney+ sorozaton dolgozik a karakterről, de hogy Leslye Headland erre a sorozatra szerződött-e vagy egy másik női főszereplősre, még rejtély.

Daniel Richtman influenszer meglehetősen merész kijelentést tett, de nem légből kapott információk ezek, hiszen a múltban több megbízható hírt is megosztott. Most a pletykára erősített rá, de nem ő az első, aki kijelentette, hogy a stúdiónak komoly tervei vannak a figurával, nem ért véget a karakter útja a Lázadók-sorozatban.

Ahsoka
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...