Wide Screen
Image default
Sorozatok

Egyre valószínűbb, hogy készülőben van az Ahsoka Tano Disney+ sorozata

Rosario Dawson főszereplésével már a The Mandalorian második évadában ott lehet Ahsoka, de saját sorozatot kap majd a jövőben.

Az idei év eddig nem úgy alakul, ahogy azt szerettük volna, hiszen a járvány miatt több bemutatót is lefújtak, és bizonyos kasszasikereket egy évvel eltoltak. A Star Wars rajongók szerencsések ebből a szempontból, hiszen februárban bemutatták A klónok háborúja 7. és egyben utolsó évadját, és még a pandémia előtt sikerült filmre venni a The Mandalorian második évadját is.

A sorozattal kapcsolatban több érdekes hír is megjelent az elmúlt időben. A galaxis közismert fejvadásza, Boba Fett köszöni szépen él, és hamarosan visszatér, de számos Dave Filoni által megalkotott karaktert láthatunk majd az élőszereplős feldolgozásban, köztük Bo-Katan, de talán a legfontosabb az, hogy a rajongók közkedvelt szereplője, Ahsoka Tano is feltűnik majd a következő részekben.

Több hír is született már Rosario Dawson főszerepléséről, már a színésznő is sejtelmes választ adott egy beszélgetős műsorban, amikor a szerepéről kérdezték, de a Lucasfilm hivatalosan még nem erősítette meg a hírt. Ezekre most ismét ráerősítettek, hogy a stúdió valamilyen Disney+ sorozaton dolgozik a karakterről, de hogy Leslye Headland erre a sorozatra szerződött-e vagy egy másik női főszereplősre, még rejtély.

Daniel Richtman influenszer meglehetősen merész kijelentést tett, de nem légből kapott információk ezek, hiszen a múltban több megbízható hírt is megosztott. Most a pletykára erősített rá, de nem ő az első, aki kijelentette, hogy a stúdiónak komoly tervei vannak a figurával, nem ért véget a karakter útja a Lázadók-sorozatban.

Ahsoka

Még több a témában...

Jelentések szerint Evan Peters is szerepelni fog a WandaVision Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Rohamosztagosokkal próbálják betartatni a közösségi távolságtartást a Disney Springs kalandparkban

Kévés Bence Mihály

A The Mandalorian korai dizájntervein Bébi Yoda egészen ijesztő volt

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat