Wide Screen
Image default
Sorozatok

Bo-Katan is szerepelni fog a The Mandalorian második évadában, méghozzá Katee Sackhoff kelti életre

Nagyon úgy tűnik, hogy a korábbi hír igaznak bizonyult, vagyis Katee Sackhoff is szerepelni fog a The Mandalorian következő részeiben, aki Bo-Katan Kryze karakterét kelti életre ezzel.

Nagyon úgy tűnik, hogy a korábbi hír igaznak bizonyult, vagyis Katee Sackhoff is szerepelni fog a The Mandalorian következő részeiben, aki Bo-Katan Kryze karakterét kelti életre ezzel.

A The Mandalorian második évadától az agyunkat eldobjuk majd ősszel, miután Ahsoka Tano padawan és Boba Fett fejvadász után újabb közkedvelt karaktert keltenek életre a Disney+ streamingszolgáltatón, akivel már több animációs sorozatban is találkozhattak a rajongók. Alig néhány hete számoltunk be nektek, hogy Ahsoka Tano és Rex százados után újabb A klónok háborúja sorozat szereplője csatlakozik majd az élőszereplős Star Wars-sorozathoz.

A Slash Film értesülései szerint Katee Sackhoff a legújabb színész, aki csatlakozott Jon Favreau rendező impozáns sorozatának szereplőgárdájához. Sackhoff neve nem ismeretlen a messzi-messzi galaxisban, hiszen éveken keresztül az ő hangján szólalt meg Bo-Katan Kryze, a mandalór helyőrség egyik vezetőjeként. A lap biztosra állítja a szerepet, sőt, Sackhoff már februárban a járvány kirobbanása előtt leforgatta a jeleneteit.

A Csillagközi romboló és a Riddick filmek szereplője még április közepén adott sejtelmes választ arra, hogy feltűnik-e karaktere a sorozatban, akivel először A klónok háborújában találkoztunk, majd később a Star Wars: Lázadók végén azzal a Sötétkarddal mutatták, amit a The Mandalorian első évad fináléjában Moff Gideon kezében láttunk. Legutóbb pedig A klónok háborúja utolsó évadában láttuk, amikor Ahsoka és a Köztársaság segítségét kérte Mandalór felszabadításánál.

Nem tudták megmondani, hogy pontosan milyen szerepben tér vissza Bo-Katan a messzi-messzi galaxisban, mivel azonban a The Mandalorian előtt az ő kezében láttuk utoljára a Sötétkardot, nagyon logikus és ésszerű döntésnek tűnt, hogy narratíva szempontjából ő is szerepet kapjon a történetben. Többen úgy gondolják, hogy vendégszerepet kap csak, inkább visszaemlékezésben látjuk a szereplőt, miután Moff Gideon megölhette őt, amikor elvette tőle az ősi mandalór fegyvert.

Katee Sackhoff

Még több a témában...

Bébi Yoda még aranyosabb is lehetett volna, Jon Favreau a karakter hosszú tervezési folyamatáról mesélt

Kévés Bence Mihály

Nagy Disney+ bejelentésekre lehet számítani a nemzetközi streaming napon

Kévés Bence Mihály

Pedro Pascal szerint az agyad eldobod majd a The Mandalorian második évadától

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat