Főoldal Sorozatok Bo-Katan is szerepelni fog a The Mandalorian második évadában, méghozzá Katee Sackhoff kelti életre
Sorozatok

Bo-Katan is szerepelni fog a The Mandalorian második évadában, méghozzá Katee Sackhoff kelti életre

Nagyon úgy tűnik, hogy a korábbi hír igaznak bizonyult, vagyis Katee Sackhoff is szerepelni fog a The Mandalorian következő részeiben, aki Bo-Katan Kryze karakterét kelti életre ezzel.

490
Bo-Katan Kryze

Nagyon úgy tűnik, hogy a korábbi hír igaznak bizonyult, vagyis Katee Sackhoff is szerepelni fog a The Mandalorian következő részeiben, aki Bo-Katan Kryze karakterét kelti életre ezzel.

A The Mandalorian második évadától az agyunkat eldobjuk majd ősszel, miután Ahsoka Tano padawan és Boba Fett fejvadász után újabb közkedvelt karaktert keltenek életre a Disney+ streamingszolgáltatón, akivel már több animációs sorozatban is találkozhattak a rajongók. Alig néhány hete számoltunk be nektek, hogy Ahsoka Tano és Rex százados után újabb A klónok háborúja sorozat szereplője csatlakozik majd az élőszereplős Star Wars-sorozathoz.

A Slash Film értesülései szerint Katee Sackhoff a legújabb színész, aki csatlakozott Jon Favreau rendező impozáns sorozatának szereplőgárdájához. Sackhoff neve nem ismeretlen a messzi-messzi galaxisban, hiszen éveken keresztül az ő hangján szólalt meg Bo-Katan Kryze, a mandalór helyőrség egyik vezetőjeként. A lap biztosra állítja a szerepet, sőt, Sackhoff már februárban a járvány kirobbanása előtt leforgatta a jeleneteit.

A Csillagközi romboló és a Riddick filmek szereplője még április közepén adott sejtelmes választ arra, hogy feltűnik-e karaktere a sorozatban, akivel először A klónok háborújában találkoztunk, majd később a Star Wars: Lázadók végén azzal a Sötétkarddal mutatták, amit a The Mandalorian első évad fináléjában Moff Gideon kezében láttunk. Legutóbb pedig A klónok háborúja utolsó évadában láttuk, amikor Ahsoka és a Köztársaság segítségét kérte Mandalór felszabadításánál.

Nem tudták megmondani, hogy pontosan milyen szerepben tér vissza Bo-Katan a messzi-messzi galaxisban, mivel azonban a The Mandalorian előtt az ő kezében láttuk utoljára a Sötétkardot, nagyon logikus és ésszerű döntésnek tűnt, hogy narratíva szempontjából ő is szerepet kapjon a történetben. Többen úgy gondolják, hogy vendégszerepet kap csak, inkább visszaemlékezésben látjuk a szereplőt, miután Moff Gideon megölhette őt, amikor elvette tőle az ősi mandalór fegyvert.

Katee Sackhoff
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Disney+
Filmek

Bob Iger elárulta, a Disney+ mikor vet véget a jelszómegosztásnak

Azon előfizetők napjai meg vannak számlálva, akik megosztják a Disney+ előfizetésük jelszavát...

Kívánság
Filmek

Rég várt gyermektartalmakkal vár a Disney+ áprilisban

A gyerekeknek nagysikerű műsorokkal készül áprilisban a Disney+.

Daredevil
Sorozatok

A rajongók újabb kedvence tér vissza a Daredevil: Born Again című sorozatban

Daredevil egy régi barátja is visszatér egy rajongói kép alapján.