Wide Screen
Image default
BRÉKING Sorozatok

Boba Fett szerepében tér vissza Temuera Morrison a The Mandalorian második évadában

Megerősítették, hogy Temuera Morrison legendás karakterét, Boba Fett visszatér a The Mandalorian második évadjában.

Megerősítették, hogy Temuera Morrison legendás karakterét, Boba Fett visszatér a The Mandalorian második évadjában.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Temuera Morrison már biztosan visszatér a messzi-messzi galaxisba, történetesen a The Mandalorian következő epizódjaiban. Morrison korábban Boba Fett apját, Jango Fettet játszotta a Star Wars II. rész – A klónok háborúja előzményfilmben, szóval a lehető legjobb színészt választották a szerepre, aki ismét életre keltheti a galaxis legendás fejvadászát. A karakter korábban Jeremy Bulloch hangján szólalt meg még a Star Wars VI. rész – A Jedi visszatérben.

Dave Filono korábban nem véletlenül fogalmazott úgy, hogy a rajongók el fogják dobni az agyukat Jon Favreau sikersorozatától, és már lassan kezd összeállni a kép, hogy mire is gondolt a filmrendező. Nem elég, hogy pletykák szerint a rajongók közkedvelt karaktere Ahsoka Tano is életre kel a képernyőn, de még a legismertebb fejvadászt is visszahozzák. Boba Fett visszatérése annyira nem is új, hiszen már az első évad előtt beszéltek a karakterről, sajnos azonban a lap forrása elmondta még, hogy akárcsak a klasszikus trilógiában, a fejvadász ezúttal is inkább vendégszerepet vállal csak.

Boba Fett túlélte, mikor a Sarlacc gödörben esett, mint az kiderült a kiterjesztett univerzumból, hogy kedvenc szűkszavú fejvadászunk túlélte az élve emésztést, hála az extrém erős mandalori páncéljának. És a kánonban szereplő Utóhatás című regényben is feltűnik egy megviselt mandalori páncél a Tatooineon…

A The Mandalorian következő évadját valamikor ősszel fogják bemutatni a Disney+ streamingszolgáltatón, és már az is biztos, hogy a Lucasfilm nem áll le, mert már a harmadik évadon dolgoznak.

Temuera Morrison

Még több a témában...

Jelentések szerint Evan Peters is szerepelni fog a WandaVision Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

A The Mandalorian korai dizájntervein Bébi Yoda egészen ijesztő volt

Kévés Bence Mihály

Jelentések szerint a Lucasfilm egy élőszereplős Ezra Bridger-sorozaton dolgozik

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat