Wide Screen
Image default
Sorozatok

Boba Fett nem fog szerepelni a The Mandalorian-sorozatban

A korábbi hírek ellenére Boba Fett mégsem fog szerepelni a The Mandalorianban, csupa új karakterekkel találkozhatunk ősszel.

Bármennyire is szerettük volna a galaxis egyik leghíresebb fejvadászát az ősszel érkező élőszereplős Star Wars-sorozatban, Boba Fettnek nem osztottak szerepet. A Good Morning reggeli műsorban többe között erre a kérdésre is választ kaptunk a The Mandalorian vezető producerétől, Jon Favreau író-rendezőtől.

Boba Fett nem fog szerepelni, mindannyian új szereplők lesznek. A történetben úgy harminc év van, amit egyáltalán nem fedeztek még fel, kivéve a kiterjesztett univerzumban.

Igazából nem értettük a korábbi pletykákat sem, hogy Boba Fett hogyan is szerepelne a sorozatban, mikor a fejvadász beleesett a Sarlacc verembe a Star Wars: VI. rész – A Jedi visszatérben, s mint azt korábban már megerősítették nekünk, a The Mandalorian a VI. rész után játszódik, de még a Star Wars: Az ébredő Erő előtt – a sorozat ezzel kapcsolatban is válasszal szolgál majd, megtudjuk az Első Rend eredetét. Meseszerű lett volna Boba Fett visszatérése, miközben nagy kihívás elé állította volna a készítőket a karakter visszatérése miatt.

The Mandalorian bemutatója november 12-én lesz a Disney+ streamingszolgáltató felületén, sajnos azonban az indulás napján még nem lesz elérhető Magyarországról a tartalom, de a Disney elmondása alapján 2021-re szeretnék a világ minden pontjáról elérhetővé tenni a felületet.

Boba Fett

Még több a témában...

Az új Star Wars-trilógia korai tervein borzalmas kinézetett kapott Kylo Ren

Kévés Bence Mihály

A Disney egy Obi-Wan Kenobi sorozatot készít a Disney+ platformra?

Tarjányi Tünde

Rey otthona akár ilyen is lehetett volna a Star Wars: Az ébredő Erőben

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább