Wide Screen
Image default
Filmek

Novemberben rajtol a Disney+ streamingszolgáltató és ezeken a felületeken lesz elérhető

A Disney saját streaming platformja november közepétől válik elérhetővé, s ahogy elnézzük, minden eszközön élvezhetjük a videós tartalmak nézését.

A Disney korábban már leleplezte, hogy november 12-én indítja a Disney+ streamingszolgáltatást, azonban csak bizonyos országokban lesz elérhető az első naptól a szolgáltatás. Az első körből kimaradt több európai ország is, köztük Magyarország sem kapott meghívót az indulásra. Sajnos arról továbbra sincs hír, hazánkban mikor válik elérhetővé majd, de a Disney korábban kijelentette, hogy két évén belül az egész világot szeretné lefedni.

A szolgáltatás november 12-ei indulás pillanatában csak bizonyos országokban lesz elérhető, így elsőként Kanadában (havi 8,99 dollár vagy évi 89,99 dollár), Hollandiában (havi 6,99 euró vagy évi 69,99 euró) és az Egyesült Államokban fizethetnek elő rá, majd egy héttel később, november 19-étől már Ausztráliában (havi 8,99 dollár vagy évi 89,99 dollár) és Új-Zélandon (havi 9,99 dollár vagy évi 99,99 dollár) élők is csomagot vásárolhatnak. Ugyanakkor továbbra sincs hír arról, hogy az Egyesült Királyságban és Írországban mikortól lesz elérhető.

A Disney+ nem szenved hiányt majd az eszközök támogatásából, ugyanis az előfizetők közvetlen fizethetnek majd elő a szolgáltatásra az alkalmazásokon belül, így akár Appel TV,  iPhone, iPad, Android eszközök, Google Chromecast, Roku TV és Roku streaming lejátszók, de akár még Xbox One és PlayStation 4 játékkonzolokról is elérhető lesz a Disney+.

Marvel Studios Disney+

Még több a témában...

Joby Harold személyében új forgatókönyvírót kapott az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozat

Kévés Bence Mihály

Monica Rambeau ismét feltűnt a WandaVision forgatásán, miközben egy visszatérő karaktert is kiszúrtunk

Kévés Bence Mihály

Joel Edgerton karaktere, Owen Lars visszatérésére utalt az Obi-Wan Kenobi-sorozatban

Kiss Ferenc

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat