x
Sorozatok

A The Mandalorian és a Sólyom és A tél katonája minisorozat logója is kiszivárgott

Bob Iger a Disney elnök vezérigazgatója megosztotta az első hivatalos képet a Disney+ felületről, ami számos sorozat logóját leleplezte.

A The Mandalorian és a Sólyom és A tél katonája minisorozat logója is kiszivárgott
  • Publishedáprilis 12, 2019

Bob Iger a Disney elnök vezérigazgatója megosztotta az első hivatalos képet a Disney+ felületről, ami számos sorozat logóját leleplezte.

A nap folyamán a The Walt Disney cég elnöke, Bob Iger megosztotta az első képet az év végén induló streamingszolgáltatás kezdő-képernyőjéről, ahol számos készülő alkotás címe és a logója is olvasható volt. Egy korábbi cikkünkből már kiderült, hogy WandaVision néven fogják bemutatni Skarlát boszorkány és Vízió közös minisorozatát, amit a most kiszivárgott képek is megerősítenek, de talán ami sok rajongónak ennél is fontosabb lehet, hogy Sólyom és A tél katonája valóban közös sorozattal tér vissza, melynek logóját is láthatjuk.

Ahogy látható a logón, Sólyomra való utalás miatt a betűket a karakter szárnyáról mintázták, A tél katonája pedig vöröses háttérszínt, s egy vörös csillagot kapott.

Már a vasárnapi Star Wars Celebration The Mandalorian bemutatója előtt kiszivárgott a Star Wars franchise első előszereplős sorozatának logója a messzi-messzi galaxisból, amit szintén a Bob Igernek köszönhetünk. Az igazgató kezdő-képernyőjén rögtön Jon Favreau sorozat címét olvashatjuk. Úgy tűnik azonban, hogy szándékos szivárogtatásról van szó, mert a Disneytől azt is megerősítették, hogy a nyolcrészes The Mandalorian című sorozat első részét november 12-én láthatjuk, azaz a Disney+ első napjától elérhetővé teszik. Sokat már nem kell várnunk, hogy többet megtudjuk a sorozatról, ugyanis magyar idő szerint vasárnap este tartják a sajtótájékoztatót, ahol várhatóan az első előzetest is levetítik.

A leleplezések után már azt is pontosan tudjuk, hogy a Disney mikor indítja be a Disney+ platformot, de ami még ennél is fontosabb, hogy milyen árban fogyaszthatjuk ezeket az új tartalmakat. Nos, úgy tűnik, hogy a streamingszolgáltatás november 12-én rajtol, és egy hónapért mindössze 6 dollár és 99 centet kérnek majd, egy éves előfizetés ára pedig 69 dollár 99 cent lesz.

Sajnos azonban a szolgáltatás először csak az Egyesült Államokban lesz elérhető, 2019 év végéig számos európai országban is megjelenik, de a teljes világot csak 2021 év végére fogják lefedni. Nem teljesen értjük a Disney szándékait, hiszen olyan sorozatokkal indít, amire a világ minden országában sok rajongó kíváncsi, ezzel pedig dollármillióktól esik majd el a mikiegeres cég.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.