Wide Screen
Image default
Sorozatok

A Disney ezen a néven mutatja be a Skarlát boszorkány és Vízió közös sorozatát

A Disney+ streamingszolgáltatásra érkező egyik minisorozatát Skarlát boszorkány és Vízió kapta, aminek már a címét is tudjuk.

A Marvel Kapitány és a Fekete Özvegy filmek írónője, Jac Schaeffer nem egyszerűen vezető produceri feladatokat lát majd el a Disney+ platformra érkező Skarlát boszorkány és Vízió közös minisorozatánál, hanem ő írja a minisorozat bevezető történetét is. Paul Bettany és Elizabeth Olsen páros karaktereit először láthatjuk majd viszont képernyőn a Bosszúállók: Végtelen háború után, igaz nem a mozivászonra térnek vissza, hanem az otthoni képernyőkre, a Disney új felületére 2019 év végén.

A nap folyamán a Disney hivatalos közleményben számolt be arról, hogy a két karakter közös sorozatát WandaVision néven fogja bemutatni az végén. Pontos információt még nem tudni a bemutatóról, csakhogy valamikor az ősz folyamán kerül bemutatásra az első epizód.

Emellett a Marvel Studios vázlatokban ismertette a felállást, miszerint először a WandaVision sorozatot láthatjuk majd valamikor az év végén a Disney+ kínálatában, de terítéken van Falkon és A tél katonája közös minisorozata is, melyben Sebastion Stan és Anthony Mackie egy teljesen új kalandban vesz részt, de nem szabad megfeledkeznünk Loki önálló sorozatáról sem, melyben Tom Hiddleston visszatér, hogy ismét eljátssza a Csínytevés istenét. Itt korábban annyit megtudtunk, hogy jóval a Bosszúállók előtt játszódik majd a történet.

Még több a témában...

A Disney tisztába tette a Star Wars idővonalat, hogy mikor játszódnak a filmek és a sorozatok

Kévés Bence Mihály

A Sony Pictures vezetőjének nagy tervei vannak Pókemberrel, és reméli, hogy a Disneyvel közösen évekig dolgozhatnak

Kévés Bence Mihály

A She-Hulk Disney+ sorozatában egy másik neves karaktert is bemutatnak?

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon