Tom Hiddleston Loki

A Rick és Morty forgatókönyvírójával készül a Loki minisorozat

A Rick és Morty forgatókönyvírója showrunner szerepet tölt be a Marvel Studios Loki minisorozatának élén.

A Rick és Morty forgatókönyvírója showrunner szerepet tölt be a Marvel Studios Loki minisorozatának élén.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Marvel Studios a Rick és Morty forgatókönyvíróját, Michael Waldon írót kérte fel, hogy készítsen pilotot a sorozathoz, ezen felül Waldon vezető producer szerepét is betölti a sorozat élén, ami valamikor év végén debütálhat a Disney+ streamingszolgáltatáson. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”list” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

A korábbi hírek ellenére Tom Hiddleston szeretné megtartani vezető szerepét a minisorozatban, melyek arról szóltak, hogy a színész pusztán narrátor szerepében térne vissza a minisorozatban, és a főszerepet egy fiatalabb színészre bíznák. Ugyanakkor ez még nem zárja ki azt, hogy egy másik színész megformálja Lokit, hiszen a karakter erőszeretettel szeret mások bőrébe bújni és megtéveszteni az embereket.

A THR forrásai úgy tudják, hogy a sorozatban Loki szerepe hasonló lesz ahhoz, mint amit megszokhattunk tőle az elmúlt években a filmvásznon, vagyis a Csínytevés istene az emberiség történelmében számos alkalommal felbukkan, hogy befolyásolja az eseményeket.

Thanos a Bosszúállók: Végtelen háborúban megölte Lokit miután átnyújtotta neki a Tesseractot, és bár számos alkalommal tanúi voltunk Loki halálának, Russo testvérek elárulták, hogy ezúttal tényleg meghalt a karakter. A jövőre nézve ez nem túl kecsegtető, de talán a Bosszúállók: Végjáték időutazása erre is megoldást jelent majd, bár Loki halála nem zárja ki, hogy a minisorozat olyan eseményeket dolgozzon fel, amiket eddig nem láttunk a Marvel Moziverzumban.

Total
4
Shares
Previous Article
The Mandalorian

Befejeződött a The Mandalorian élőszereplős sorozat forgatása

Next Article
Fekete Özvegy

Ned Benson átírja a Fekete Özvegy-film forgatókönyvét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!