Wide Screen
Image default
Sorozatok

Az élőszereplős Star Wars-sorozat, a The Mandalorian felfedi az Első Rend eredetét is

A The Mandalorian című sorozatból arra is választ kapunk, hogy az Első Rend hogyan emelkedett ki a Birodalom hamvaiból.

Dave Filoni rendező és Jon Favreau producer egészen érdekes információt osztottak meg a Star Wars franchise első élőszereplős sorozatáról, az ősszel érkező The Mandalorian-sorozatról. Egy igen sokat keresett kérdésre is választ kapunk ősszel, mégpedig hogy honnan jött az Első Rend, miként emelkedett fel a Birodalom hamvaiból. Ugyan a sorozatból nem kapunk választ Snoke Legfőbb vezér és Hux tábornok múltjáról, de legalább az Első Rend eredetére választ kapunk.

Dave Fioni az Entertainment Weekly lapnak fejtette ki gondolatát, miszerint a Birodalom hiába esett el, ez még közel sem jelentett békét az univerzumban. A beszélgetés során elárulták, hogy a Birodalom és az Első Rend között nagyjából 30 év telt el, ami rengeteg mozgásteret adott nekik a sorozat készítésénél.

Attól még nem leszel jófiú az univerzumban, hogy felrobbantottál két Halálcsillagot. Azzal, hogy a Lázadók megnyerték, egy új köztársaságot próbálnak alapítani, de arra nincs mód, hogy egyszerre mindenki kivegye részét ebből. A vadnyugat, valahol a határon túl, ahol jó esetben Washingtonra emlékeztető városra találhatsz némi marshallal, de némi szerencse kell, hogy rálelj egyre is.

Dave Fioni

Majd Jon Favreau a sorozat producere is elárult egyet s mást a sorozatról, köztük hogy mi történt a Star Wars: VI. rész – A Jedi visszatér és a Star Wars: Az ébredő Erő között:

Mi történhet még a 30 évben, a Birodalom bukását követő ünnepség és az Első Rend felemelkedése között? Ahogy kijött a VII. rész, az Első Rend már hatalmon volt. Nagyon távolról indulunk, szóval a dolgokat nem feltétlenül kezelték olyan jól, mint ahogy tehették volna.

Jon Favreau

Miközben az alkotók érdekességeket osztottak meg a rajongókkal, addig megjelent egy kép a sorozat főhőséről is, aki rég nem látott lényekkel küzd:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Check out this exclusive photo of #TheMandalorian from @entertainmentweekly. Visit EW.com for more.

The Mandalorian (@themandalorian) által megosztott bejegyzés,

A The Mandalorian bemutatója november 12-én lesz a Disney+ streamingszolgáltató felületén, sajnos azonban az indulás napján még nem lesz elérhető Magyarországról a tartalom, de a Disney elmondása alapján 2021-re szeretnék a világ minden pontjáról elérhetővé tenni a felületet.

Még több a témában...

Joby Harold személyében új forgatókönyvírót kapott az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozat

Kévés Bence Mihály

Pletykák szerint Jamie Lee Curtis is csatlakozott a The Mandalorian S02 szereplőgárdájához

Kévés Bence Mihály

Dave Filoni A klónok háborúja egy újabb karakterére utalt, aki visszatérhet a The Mandalorian-sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat