The Mandalorian

Az élőszereplős Star Wars-sorozat, a The Mandalorian felfedi az Első Rend eredetét is

A The Mandalorian című sorozatból arra is választ kapunk, hogy az Első Rend hogyan emelkedett ki a Birodalom hamvaiból.

A The Mandalorian című sorozatból arra is választ kapunk, hogy az Első Rend hogyan emelkedett ki a Birodalom hamvaiból.

Dave Filoni rendező és Jon Favreau producer egészen érdekes információt osztottak meg a Star Wars franchise első élőszereplős sorozatáról, az ősszel érkező The Mandalorian-sorozatról. Egy igen sokat keresett kérdésre is választ kapunk ősszel, mégpedig hogy honnan jött az Első Rend, miként emelkedett fel a Birodalom hamvaiból. Ugyan a sorozatból nem kapunk választ Snoke Legfőbb vezér és Hux tábornok múltjáról, de legalább az Első Rend eredetére választ kapunk.

Dave Fioni az Entertainment Weekly lapnak fejtette ki gondolatát, miszerint a Birodalom hiába esett el, ez még közel sem jelentett békét az univerzumban. A beszélgetés során elárulták, hogy a Birodalom és az Első Rend között nagyjából 30 év telt el, ami rengeteg mozgásteret adott nekik a sorozat készítésénél.

[penci_blockquote style=”style-1″ align=”none” author=”Dave Fioni”]Attól még nem leszel jófiú az univerzumban, hogy felrobbantottál két Halálcsillagot. Azzal, hogy a Lázadók megnyerték, egy új köztársaságot próbálnak alapítani, de arra nincs mód, hogy egyszerre mindenki kivegye részét ebből. A vadnyugat, valahol a határon túl, ahol jó esetben Washingtonra emlékeztető városra találhatsz némi marshallal, de némi szerencse kell, hogy rálelj egyre is.[/penci_blockquote]

Majd Jon Favreau a sorozat producere is elárult egyet s mást a sorozatról, köztük hogy mi történt a Star Wars: VI. rész – A Jedi visszatér és a Star Wars: Az ébredő Erő között: [penci_blockquote style=”style-3″ align=”none” author=”Jon Favreau”]Mi történhet még a 30 évben, a Birodalom bukását követő ünnepség és az Első Rend felemelkedése között? Ahogy kijött a VII. rész, az Első Rend már hatalmon volt. Nagyon távolról indulunk, szóval a dolgokat nem feltétlenül kezelték olyan jól, mint ahogy tehették volna.[/penci_blockquote]

Miközben az alkotók érdekességeket osztottak meg a rajongókkal, addig megjelent egy kép a sorozat főhőséről is, aki rég nem látott lényekkel küzd:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Check out this exclusive photo of #TheMandalorian from @entertainmentweekly. Visit EW.com for more.

The Mandalorian (@themandalorian) által megosztott bejegyzés,

A The Mandalorian bemutatója november 12-én lesz a Disney+ streamingszolgáltató felületén, sajnos azonban az indulás napján még nem lesz elérhető Magyarországról a tartalom, de a Disney elmondása alapján 2021-re szeretnék a világ minden pontjáról elérhetővé tenni a felületet.

Total
23
Shares
Previous Article
Tomb Raider

Már biztos, hogy Alicia Vikander visszatér a Tomb Raider folytatásában

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

A Star Wars: Az utolsó Jedik nem befolyásolta J.J. Abrams rendezőt a fináléról alkotott tervében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!