The Mandalorian

[D23 2019] Bemutatták a The Mandalorian első hivatalos előzetesét

A D23 Expón mutatták be a nagyérdeműnek Jon Favreau rendező élőszereplős Star Wars-sorozatának, a The Mandalorian első előzetesét.

A D23 Expón mutatták be a nagyérdeműnek Jon Favreau rendező élőszereplős Star Wars-sorozatának, a The Mandalorian első előzetesét.

Anaheimben a D23 Expo első napján a Disney+ streamingszolgáltató vezetői tartottak egy hosszas prezentációt, ahol bejelentették Ewan McGregor főszereplésében készülő Obi-Wan Kenobi-sorozatot is platformra, de egy másik élőszereplős Star Wars-sorozat is szerepet kapott a panelen, méghozzá a The Mandalorian, ami idén ősszel debütál. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”date”]

Szerencsésebbek már tavasszal a Chicago-i Star Wars Celebration alatt láthatták a sorozat előzetesét, de azt a Disney nem tette közszemlére, most azonban eljött az idő, hogy mindenki megcsodálhassa Jon Favreau rendező fejvadász őrületét, aki egyben író, showrunner és még produceri feladatot is betölt a sorozat élén.

Maga a trailer pokolian jóra sikerült, ennek ellenére alig tudtunk meg valamit a történetről, bár azt korábban Favreau már elárulta, hogy a Star Wars: VI. rész – A Jedi visszatér és még a Star Wars: Az ébredő Erő előtti időkben járunk, mielőtt az Első Rend felemelkedett volna a Birodalom hamvaiból. A helyszín pedig a galaxis eddig félreeső helyszíne lesz, a Mandalór Köztársaság.

Főszerepben Pedro Pascal, aki a sorozat egyik és a legfőbb fővadászát alakítja, de mások szerepében még Gina Carano, Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, illetve Werner Herzog is szerepet vállalt a sorozatban.

A sorozat első évadának részeit különféle rendezők gondozására bízták, így az animációs sorozatoknál ismerősen csengő Dave Filoni neve mellett Taika Waititi a Thor: Ragnarök rendezője, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa és Deborah Chow is kipróbálta magát a Star Wars-sorozat rendezői székében.

A The Mandalorian november 12-én válik elérhetővé a Disney+ streamingszolgáltatón.

The Mandalorian

Total
0
Shares
Previous Article
Obi-Wan Kenobi

[D23 2019] Bejelentették az Obi-Wan Kenobi-sorozatot, főszerepben Ewan McGregorral

Next Article
Kamala Khan Ms Marvel

[D23 2019] Disney+ sorozatban mutatkozik be Ms. Marvel, a Marvel Moziverzum első muszlim karaktere

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!