Boba Fett

Ki lesz Boba Fett páncélja alatt?

A Lucasfilm bejelentette, hogy James Mangold rendezésében elkészül a sokat pletykált Boba Fett spin-off, de vajon ki kapja a szerepet?

A Lucasfilm bejelentette, hogy James Mangold rendezésében elkészül a sokat pletykált Boba Fett spin-off, de vajon ki kapja a szerepet?

Nemrégiben jelentették be, hogy James Mangold (Az utolsó szamuráj, Logan – Farkas) fogja írni és rendezni Boba Fett önálló kalandját a mozivásznon. Eléggé sötétben tapogatózunk, de teszünk egy próbát, hogy kiderítsük: milyen irányt vesz a sztori és ki fogja alakítani az ikonikus mandalori fejvadászt?

Még semmi nem szivárgott ki a projektről (tekintve, hogy legkorábban csak 2021-ben kerül mozikba, nem is csoda), de azért elméletgyártáshoz sosincs elég korán. Először nézzük a kevésbé valószínű verziót: A Jedi visszatér és Az ébredő Erő között játszódik majd, egy kiégett, idősebb fejvadásszal a fókuszban. De a Sarlacc gödörben lelte halálát, nem? Egyáltalán nem biztos. A már megboldogult expanded universeben, kedvenc szűkszavú fejvadászunk túlélte az élve emésztést, hála az extrém erős mandalori páncéljának. És a kánonban szereplő Utóhatás c. regényben is feltűnik egy megviselt mandalori páncél a Tatooineon…

Szűk látókörű holllywoodi producerektől logikus lenne, hogy Mangolddal megrendeztetik újra a Logant, csak épp egy távoli galaxisban (ha addig ki nem rúgják, ilyenre volt már rá példa, az antalógia filmek során). Amilyen zseniális volt Rozsomák hattyúdala a vásznon, igazán nem lenne erre se panasz. Erre egy középkorú, de még fitt színész kellene, nézzük a jelölteket.

Total
0
Shares
Previous Article

2020 körül kerülhet a mozikba a Flashpoint

Next Article
Obi-Wan Kenobi

A Star Wars spin-offok, köztük az Obi-Wan Kenobi is elkerülik a mozikat?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!