Wide Screen
Image default
Filmek

Ki lesz Boba Fett páncélja alatt?

A Lucasfilm bejelentette, hogy James Mangold rendezésében elkészül a sokat pletykált Boba Fett spin-off, de vajon ki kapja a szerepet?

Nemrégiben jelentették be, hogy James Mangold (Az utolsó szamuráj, Logan – Farkas) fogja írni és rendezni Boba Fett önálló kalandját a mozivásznon. Eléggé sötétben tapogatózunk, de teszünk egy próbát, hogy kiderítsük: milyen irányt vesz a sztori és ki fogja alakítani az ikonikus mandalori fejvadászt?

Még semmi nem szivárgott ki a projektről (tekintve, hogy legkorábban csak 2021-ben kerül mozikba, nem is csoda), de azért elméletgyártáshoz sosincs elég korán. Először nézzük a kevésbé valószínű verziót: A Jedi visszatér és Az ébredő Erő között játszódik majd, egy kiégett, idősebb fejvadásszal a fókuszban. De a Sarlacc gödörben lelte halálát, nem? Egyáltalán nem biztos. A már megboldogult expanded universeben, kedvenc szűkszavú fejvadászunk túlélte az élve emésztést, hála az extrém erős mandalori páncéljának. És a kánonban szereplő Utóhatás c. regényben is feltűnik egy megviselt mandalori páncél a Tatooineon…

Szűk látókörű holllywoodi producerektől logikus lenne, hogy Mangolddal megrendeztetik újra a Logant, csak épp egy távoli galaxisban (ha addig ki nem rúgják, ilyenre volt már rá példa, az antalógia filmek során). Amilyen zseniális volt Rozsomák hattyúdala a vásznon, igazán nem lenne erre se panasz. Erre egy középkorú, de még fitt színész kellene, nézzük a jelölteket.

Még több a témában...

Keri Russell is csatlakozhat a Star Wars: Episode IX szereplőgárdájához

Kévés Bence Mihály

Októberben érkezik a teljes Star Wars: Az utolsó Jedik előzetes

Star Wars Hungary

A Solo írója, Jon Kasdam lecsapott az Indiana Jones 5. forgatókönyvére

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább