Főoldal Filmek Dwayne Johnson elárulta, hogy mi a különbség Black Adam és Superman között
Filmek

Dwayne Johnson elárulta, hogy mi a különbség Black Adam és Superman között

Superman erejével vetekedhet bármelyik hős is?

454
Black Adam

Igen, legalábbis ezt állítja Dwayne Johnson, a Black Adam című szuperhősfilm főszereplője. Akárcsak más DC Comics adaptációnál, a Black Adam előtt is hosszú és rögös út van, mire sikerült filmre venni. Évekkel korábban szerették volna már leforgatni ezt a filmet, tavaly végre ki is tűzték a céldátumot, ám a koronavírus-járvány miatt el kellett halasztani a forgatást. De néhány hete végre sikerült leforgatni, most már tényleg csak a premier van hátra.

A Szikla a forgatás alatt folyamatosan tájékoztatta a rajongókat a részletekről, betekintést engedett a díszletekbe, és még részletet is láttunk az antihős ruhájáról. A film még több mint egy év múlva kerül a mozikba, de Dwayne Johnson nemrég a The Hollywood Reporter kérdésére elmagyarázta, hogy különbözteti meg karakterét Supermantől.

Superman összes erejével rendelkezik Black Adam, de a különbség az, hogy mágiát is képes használni. És emellett egy etikai kódex szerint a szuperhősök világában a hősök nem ölik meg a rosszfiúkat, Black Adam viszont igen. Sok olyan elem volt, ami miatt úgy éreztem, hogy ez itt egy igazi lehetőség. Úgy éreztem, hogy minden, amit a múltban csináltam a karrieremet tekintve, az összes film, amit az évtizedek során csináltam, még azok is, amelyek nem sikerültek jól, mind-mind ehhez a bizonyos szerephez vezettek.

Dwayne Johnson

A projekttel kapcsolatban először nyár végén a DC FanDome alatt esett szó, ahol A Szikla még koncepciós terveket is villantott a filmhez. Magáról a sztoriról nem sokat tudtunk meg ezekből a rajzokból, azonban a főszereplőt alakító Johnson bemutatta nekünk a Justice Society of America karaktereit, akik szintén szerepet kapnak majd a filmben. Korábban megerősítést kapott, hogy a Netflix sorozatából (Csecsebecsék) ismerős Quintessa Swindell is csatlakozott a Black Adam-film szereplőgárdájához, méghozzá Ciklon szerepében, továbbá Noah Centineo lesz Atom Smasher, Hawkman szerepére pedig Aldis Hodge (A láthatatlan ember) pályázik jó eséllyel.

A Black Adam premierjét 2022. július 29-ére datálta a Warner Bros.

Black Adam
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...