Black Adam

Miközben a Black Adam sztárja, Dwayne Johnson megerősítette a forgatás végét, néhány új karakterre lettünk figyelmesek

A Szikla a hősködés mellett nagyszerű szónokló is.

Az elmúlt napokban már többen beszámoltak arról, hogy az utolsó napjaikat rúgják a Black Adam című adaptáció forgatásán résztvevők. Kaptunk egy fotót a főszereplőt játszó Dwayne Johnson korábbi bejegyzésében a karakter jelmezéről, most pedig egy másik videóban bejelentette, hogy becsomagolták a DC Comics következő adaptációját.

A sztár nem pusztán egy képpel búcsúzott a forgatásról, hanem egy megható videóban köszönte meg az egész stábnak a megfeszítő munkát, sőt, még nyereményjátékra is sor került, amiben 10 000 dollárt sorsolt ki a stáb három tagja között. És ez még nem minden, mert ha közelebbről megnézzük, mást is megtudunk belőle.

Úgy tűnik, hogy a Black Adam is a The Mandalorian című sorozat forgatásánál használt StageCraft technológiát használta, ami az elmúlt hónapok események függvényében nem túl meglepő, hiszen a koronavírus-járvány teljesen átírta a hétköznapokat, miatta még a forgatást is el kellett tolni.

Megtisztelve és büszkén mondhatom, hogy hivatalosan is véget ért a Black Adam forgatása. Sok évvel ezelőtt tudtam, hogy a Black Adam elkészítése egyszeri, vissza nem térő lehetőség a karrieremben. Igazi megtiszteltetés volt számomra, hogy több mint 1000 főből álló briliáns és éhes filmkészítők és történetmesélők stábjával vállvetve életre kelthettük a Black Adam néven ismert antihőst.Dwayne Johnson

Jól látható a fenti videóban, hogy Johnson még nem öltözött át, jelmezben van, de egy köpeny miatt alig kivehető bármi belőle, viszont egy másik dologra figyelmesek lettünk, Ha jobban megnézzük a felvételt, akkor néhány páncélos szúrhatunk ki a háttérben. Sarah Shahi megerősítette nemrég, hogy az Intergang csoport is szerepelni fog a filmben, és egyébként ez a csoport Adrianna Tomazhoz tartozó szabadságharcos csapatának a fő célpontja lesz.

A filmet 2022. július 29-én fogják bemutatni a mozikban, amihez várhatóan ősszel kapunk egy hivatalos teaser előzetest is. Bár július hónapban rendszerint a San Diego-i Comic-Conon jelentik be a legnagyobb adaptációkat, azonban a Warner Bros. kihagyja az idei virtuális találkozót, helyette októberben megtartják a második DC FanDome eseményt.

Total
2
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

A Fekete Özvegy színésze, Olivier Richters megerősítette, hogy karaktere volt a MCU első mutánsa

Next Article
Transformers

Ikonikus formában Optimus Fővezér és Űrdongó begördült a Transformers 7. forgatására

Related Posts