Black Adam

Dwayne Johnson jelenti, bekapcsolták a kamerákat és forog a Black Adam

Egy forgatási képet is megosztott az első napról.

Nagyon hosszú út van a Black Adam projekt mögött. A tervek szerint már tavaly nyáron leforgatták volna a DC Moziverzum legújabb hőséről a szólófilmet, de a járvány közbeszólt. Majd a 2020-as DC FanDome alatt több koncepciós képet is megosztottak a projektről, most pedig a főszereplőt alakító Dwayne Johnson bejelentette: forog a film.

A színész közösségi oldalán osztott meg képet az első napról, amihez egy hosszabb üzenetet is csatolt. A bejegyzésben arról beszélt, hogy történelem van születőben. Izgalmas és milyen alázatos pillanat ez. De elismerősen beszél Jaume Collet-Serra (DzsungeltúraNon-StopA zátony) rendezőről, és a Joker után Oscar-díjra is jelölt Lawrence Sher operatőrről, és természetesen szuperlatívuszokban beszél a stáb valamennyi tehetségéről, akik helyet kaptak ebben a kiemelkedő alkotásban.

Mint azt korábban megtudtuk, 2022. július 29-ére datálta a premiert a Warner Bros., ezzel pedig olyan más alkotásokkal száll ringbe, mint a Disney és a Lucasfilm rendezésű Indiana Jones 5. rész, amit az Oscar-díjra is jelölt James Mangold (Logan – FarkasAz aszfalt királyai) rendező készít.

A projekttel kapcsolatban először nyár végén a DC FanDome alatt esett szó, ahol A Szikla még koncepciós terveket is villantott a filmhez. Magáról a sztoriról nem sokat tudtunk meg ezekből a rajzokból, azonban a főszereplőt alakító Johnson bemutatta nekünk a Justice Society of America karaktereit, akik szintén szerepet kapnak majd a filmben. Korábban megerősítést kapott, hogy a Netflix sorozatából (Csecsebecsék) ismerős Quintessa Swindell is csatlakozott a Black Adam-film szereplőgárdájához, méghozzá Ciklon szerepében, továbbá Noah Centineo lesz Atom Smasher, Hawkman szerepére pedig Aldis Hodge (A láthatatlan ember) pályázik jó eséllyel.

Total
1
Shares
Previous Article

Választható grafikai üzemmódok lesznek az új Resident Evil részben is

Next Article
Szörnyella

A Szörnyella új előzetesből a Disney gonosz eredetéről tudunk meg többet, és még egy posztert is kaptunk mellé

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!