Quintessa Swindell

A nembináris Quintessa Swindell kapta Ciklon szerepét a Black Adam-filmben

Végre eldőlt, hogy ki játssza Ciklont a filmben.

Egy újabb név csatlakozott a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Black Adam adaptációhoz. A Szikla múlt hétvégén közösségi oldalán már jelezte, hogy keményen készül a forgatásra, ami elmondása szerint legkorábban tavasszal kezdődhet. Most pedig arról kaptunk hírt, hogy Quintessa Windell lesz Ciklon a filmben.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Netflix gyártású Csecsebecsék című sorozat sztárja, Quintessa Swindell is csatlakozott a Black Adam-film szereplőgárdájához, méghozzá Ciklon szerepében. Lassan kezd összeállni a stáb, bár hivatalosan még nem erősítették meg egyik szerepet sem, de több mint valószínű, hogy megtalálták a The Justice Society of America formáció szereplőit. A hírek szerint ugyanis Noah Centineo lesz Atom Smasher a filmben, Hawkman szerepére pedig Ilis Hodge pályázik jó eséllyel.

Swindell egyébként nembinárisnak vallja magát, azaz sem férfiként, sem nőként nem határozza meg magát, kívül helyezkedik a kétváltozós genderen. Jelenleg az HBO ad munkát neki, az In Treatment-sorozaton dolgozik, de feltűnt a szintén nagysikerű Eufória című sorozatban is.

A képregényekből Ciklont úgy is ismerhetjük, mint Maxine Hunkell, az eredeti Vörös Tornádó dédunokája. 1940-ben mutatták be a karaktert, akiről rengeteg történetet olvashattunk már, és nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy a Black Adam forgatókönyve milyen szerepet szán ennek a karakternek.

A projekttel kapcsolatban először nyár végén a DC FanDome alatt esett szó, ahol A Szikla még koncepciós terveket is villantott a filmhez. Magáról a sztoriról nem sokat tudtunk meg ezekből a rajzokból, azonban a főszereplőt alakító Johnson bemutatta nekünk a Justice Society of America karaktereit, akik szintén szerepet kapnak majd a filmben. A filmet korábban 2021 decemberében szerették volna bemutatni, de a felfordulás közepette levették a műsorról, így jelenleg bemutató nélkül szerepel a Warner listáján.

Quintessa Swindell
Total
6
Shares
Previous Article
Kathryn Newton

Kathryn Newton váltja Emma Fuhrmann-t Cassie Lang szerepében, és máris karaktere átalakulására utalt?

Next Article

TESZT: Cyberpunk 2077

Related Posts