Black Adam

Dwayne Johnson már a Black Adamra gyúr, és még a forgatás kezdési időpontját is elárulta

Hamarosan forog a Black Adam-film.

Dwayne „A Szikla” Johnson a közösségi médiában jelentette be, hogy már készül a Black Adam főszerepére. A tervek szerint nyár végén kezdték volna a munkát, ám a COVID miatt le kellett fújni a munkálatokat. Sőt, még a naptárról is lekerült a premier, pedig eredetileg egy év múlva, karácsonykor szerették volna bemutatni.

A projekttel kapcsolatban először nyár végén a DC FanDome alatt esett szó, ahol A Szikla még koncepciós terveket is villantott a filmhez. Magáról a sztoriról nem sokat tudtunk meg ezekből a rajzokból, azonban a főszereplőt alakító Johnson bemutatta nekünk a Justice Society of America karaktereit, akik szintén szerepet kapnak majd a filmben.

Minap közösségi oldalán osztott meg egy képet A Szikla, amiben jelezte, hogy megkezdte a felkészülést a filmre.

A tréning a Black Adam-filmre. Változik a hatalom hierarchia a DC Univerzumon belül. Kiáltás az én régi erőléti és koordinációs edzőmnek [Dave Rienzi] a folyamatos fejlődésért, és stratégiai útitervért ehhez a filmhez és karakterhez. Hónapról hónapra, hétről hétre, napról napra. 125 kg aljas és undok.

A sztár ismételten megerősítette, hogy a produkciós munkát 2021 tavaszán szeretnék elkezdeni. A stáb még nem teljes, bár hírek szerint A láthatatlan emberből Aldis Hodge már bejelentkezett Hawkman szerepére, de néhány kulcsfontosságú szerep még várat magára. Most kezd összeállni a stáb, így valószínűleg nem kell sokat várnunk a hivatalos bejelentésre sem, hogy mikor kezdik és mikor akarják bemutatni a filmet a mozikban.

Total
9
Shares
Previous Article
Hailee Steinfeld

PORTRÉ: Hailee Steinfeld, a Marvel legújabb üdvöskéje

Next Article
Kathryn Newton

Kathryn Newton váltja Emma Fuhrmann-t Cassie Lang szerepében, és máris karaktere átalakulására utalt?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!