Image default
Filmek

A District 9 rendezője leforgatná a Vasember 4.-et

Neill Blomkamp nem kapott engedélyt az Alien 5.-re, helyette megcsinálná a rajongók egyik legnagyobb vágyát, a Vasember 4.-et.

Neill Blomkamp társadalomkritikáját a District 9-ben imádtuk, majd azt követte a kevésbé sikeres Chappie, mely talán megpecsételte az Alien 5. sorsát is. Blomkampnak végül nem sikerült meggyőznie a 20th Century Foxot, ami inkább Ridley Scott filmjére szavazott, aki elmondása szerint már javában az Alien: Covenant munkálatai közben volt. De látva a koncepciós rajzokat és az Alien: Covenantot, talán mi mégis adtunk volna egy esélyt az Alien 5.-re.

A rendező hajthatatlan, grandiózus projektre feni fogát, és már ki is szemelt magának egy szuperhőst. Minderre úgy derült fény, hogy Twitteren egy rajongó feltette a kérdést a direktornak, hogy mely filmet készítené el a Marvel Moziverzumban.

Elméletileg… Vasembert. Imádom a karaktert.

Ha a Marvel úgy döntene, hogy elkészítik a Vasember negyedik részét, akkor nem kellene messzire menniük rendező után, hiszen Neill Blomkamp önként bejelentkezett a filmre. A döntés immáron Kevin Feige igazgató és Robert Downey Jr. színész kezében van, hogy akarják-e még a folytatást, vagy a Bosszúállók 4. után Vasembertől elbúcsúzunk. Esetleg a jövőben reboot formájában látjuk csak Neill Blomkampot az áhított képregényfilm rendezői székében?

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

A Marveltől 10 új képet kaptunk a Marvel Kapitányból

Kévés Bence Mihály

Akár a Fekete Párduccal is érkezhet a Venom trailere

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Doctor Strange

Orosz Ferenc

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább