A District 9 rendezője leforgatná a Vasember 4.-et

Neill Blomkamp nem kapott engedélyt az Alien 5.-re, helyette megcsinálná a rajongók egyik legnagyobb vágyát, a Vasember 4.-et.

Neill Blomkamp nem kapott engedélyt az Alien 5.-re, helyette megcsinálná a rajongók egyik legnagyobb vágyát, a Vasember 4.-et.

Neill Blomkamp társadalomkritikáját a District 9-ben imádtuk, majd azt követte a kevésbé sikeres Chappie, mely talán megpecsételte az Alien 5. sorsát is. Blomkampnak végül nem sikerült meggyőznie a 20th Century Foxot, ami inkább Ridley Scott filmjére szavazott, aki elmondása szerint már javában az Alien: Covenant munkálatai közben volt. De látva a koncepciós rajzokat és az Alien: Covenantot, talán mi mégis adtunk volna egy esélyt az Alien 5.-re.

A rendező hajthatatlan, grandiózus projektre feni fogát, és már ki is szemelt magának egy szuperhőst. Minderre úgy derült fény, hogy Twitteren egy rajongó feltette a kérdést a direktornak, hogy mely filmet készítené el a Marvel Moziverzumban.

Elméletileg… Vasembert. Imádom a karaktert.

Ha a Marvel úgy döntene, hogy elkészítik a Vasember negyedik részét, akkor nem kellene messzire menniük rendező után, hiszen Neill Blomkamp önként bejelentkezett a filmre. A döntés immáron Kevin Feige igazgató és Robert Downey Jr. színész kezében van, hogy akarják-e még a folytatást, vagy a Bosszúállók 4. után Vasembertől elbúcsúzunk. Esetleg a jövőben reboot formájában látjuk csak Neill Blomkampot az áhított képregényfilm rendezői székében?

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Az Aquaman film 160 millió dolláros büdzsével kerülhet a mozikba

Next Article

Csúsznak a Venom-film forgatásával?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!