Wide Screen
Image default
Filmek

Az Alien 5. figyelmen kívül hagyja az Alien 3. és 4. részeket

Az Alien franchise sztárja, Sigourney Weaver árult el pár titkot az Alien 5-ről.

Az Alien-filmek fennállásuk 30. születésnapját ünneplik a napokban. Ennek apropóján számos színész, és filmkészítő, akik már dolgoztak valamelyik filmen, beszéltek a soron következő részről is. A film alighanem legnagyobb alakja Ripley hadnagy, aki a Nostromo utolsó túlélője volt a Nyolcadik utas: a Halál című első, és örök klasszikusban. Ripley, azaz Sigourney Weaver elárulta, hogy tervben van visszatérése az Alien 5-ben, de hogy mikor, azt senki sem tudja megmondani. Még maga a rendező, Neill Blomkamp sem.

Az Enterteinment Weekly folytatott egy beszélgetést a színésznővel, hogy mik a jövőbeli tervek. Közeleg a san diego-i Comic Con rendezvény, ahol a filmkészítők kickstarterkedhetnek egy picit. Röviden annyi a lényege ennek a filmes eseménynek, hogy bemutatják a terveket, és ezekre „licitálhatnak” a producerek és a nagyobb stúdiók. Természetesen az Alien 5-nek már van gazdája, méghozzá a Fox, de valamiért nem beszélnek róla. Sokan arra gondolnak, hogy az Alien: Covenant miatt, de pontos információt nem hallottunk. Weaver azért tett utalást a folytatásra is, miszerint a történet figyelmen kívül fogja hagyni a harmadik és a negyedik epizódokat.

Ez éppen olyan, mint tudod, a villa is szerte ágazik,  vett egy irányt a harmadik és negyedik, és egy másikat fog a Neill-féle mozi is.

Neill rendező már mutatott terveket a következő Alien-filmből. A tervekből jól kivehető volt, hogy Newt és Hicks – a második rész hősei – nem haltak meg, mint ahogy az Aliens 3-ban láthattuk. Úgy is fogalmazhatunk, hogy a Chappie és a District 9 rendező jelenleg szabadságon van, és csak ül a tervek fölött, mert jelenleg a 20th Century Fox csak Ridley Scottra összpontosít. Talán nem teszett a forgatókönyv vázlata a stúdiónak? A következő hetekben erre is választ kapunk.

Még több a témában...

Nincs többé a Fox, a Disney átnevezte a 20th Century Fox és a Fox Searchlight Pictures stúdiókat

Kévés Bence Mihály

Megismerhettük Neill Blomkamp elkaszált Alien-filmjének néhány ötletét

Vigh Martin

Abe Forsythe készítheti a legújabb Robotzsaru-filmet

Vigh Martin

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon