Wide Screen
Image default
Filmek

Csúsznak a Venom-film forgatásával?

A pletykák szerint a Sony nem tudja tartani magát a kitűzött időponthoz, így csak később kezdik forgatni a Venom-filmet.

A forrás arról árulkodott, hogy a Sony nem tudja tartani magát az előzetesen kiírt forgatási időponthoz, de ez nem befolyásolja majd a jövő októberre kitűzött premierdátumot. A stúdió mindent megtesz azért, hogy mihamarabb tető alá hozzák a projektet, melyhez még most is keresik azokat a színészeket, akik majd Tom Hardy (ő játssza Eddie Brockot) oldalán feltűnnek a Pókember spin-offban.

Az Omega Underground úgy tudja, hogy a stáb szeptember 1-től kibérelte az atlantai stúdiót, és így szerették volna ezzel elkezdeni a forgatást is, de így augusztus végén járva kissé irreálisnak tűnik a jövő heti kezdés. Ennek ellenére ez még nem jelenthet semmit, ugyanis a semmiből jelentették be a filmet, és amilyen őrült tempóban haladnak a munkákkal, még felkészülhetnek péntekig. Előzetes tervek szerint New Yorkban is forog majd a film.

A Venom bemutatója 2018 október 5-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Venom új előzetese már szinkronnal is nézhető

Kévés Bence Mihály

Tom Hardy több Venom-filmre is aláírt

Kévés Bence Mihály

Hoppá! Fekete Macska és Venom is a Pókember: Hazatérés univerzumában játszódik

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább