Wide Screen
Image default
Filmek

Colin Trevorrow reagált a hétvégén kiszivárgott Star Wars: IX. rész vázlataira

A közelmúltban elárasztották az internetet a Star Wars: Skywalker kora alternatív tervei, amiken állítólag Colin Trevorrow dolgozott távozása előtt.

Még el sem kezdték a Skywalker korát forgatni, de már akkor mindenki a filmről beszélt, hiszen Kathleen Kennedy és Colin Trevorrow nem jött ki egymással, a Lucasfilm pedig szívélyesen megmutatta a rendezőnek, hogy merre találja az ajtót. A filmet végül J.J. Abrams kapta meg, aki Chris Terrioval dobta Trevorrow vázlatát, és egy új történetet dolgozott ki, természetesen Kennedy irányítása alatt, aki végig érvényesítette hatalmát a projekt fölött (az ő terve volt Palpatine visszatérése is).

Előbb egy hosszú leírást kaptunk arról, hogy Trevorrow és Connolly milyen történetet álmodott meg az új Star Wars-trilógiához, ami szigorúan követte volna Rian Johnson menetét, majd hétvégén már több tucat tervet is láttunk ezekről. Ezzel kapcsolatban most megszólalt a rendező, aki Twitteren erősítette meg, hogy a kiszivárgott tervek nem az ő munkáját tükrözik, vagyis nem a Star Wars: Duel of the Fates című forgatókönyv vázlatát látjuk a képek között, ez pedig azt jelenti, hogy Abrams és Terrio a nyilatkozatok ellenére mégis merített néhány ötletet a tervekből, ám ezek közül csak néhányat filmesítettek meg.

A Skywalker kora bemutatója előtt aligha ilyen befejezésről álmodott a Lucasfilm, mert akárcsak Az utolsó Jedik, a Skywalker-saga utolsó része is megosztotta a rajongókat, hétvégére pedig a kritikákat összesítő oldalon már a legkisebb pontszám volt látható az eddig készült Star Wars-filmek listáján.

Star Wars: Skywalker kora

Még több a témában...

Forog a Jurassic World 3. és már a címét is tudjuk Colin Trevorrow történetének

Kévés Bence Mihály

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

Kévés Bence Mihály

Colin Trevorrow elárulta, hogy a Jurassic World 3. részében bébi dinoszauruszok is lesznek

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon