x
Close


Közelgő események

Filmek

Chris Hemsworth egy Chris Pratt Űrlordjával közös fotót osztott meg a Thor: Szerelem és mennydörgés kulisszái mögül

A Végtelen háború után garantált a poén Thor és Űrlord között a folytatásban.

Chris Hemsworth egy Chris Pratt Űrlordjával közös fotót osztott meg a Thor: Szerelem és mennydörgés kulisszái mögül
  • PublishedJune 14, 2021

A Thor: Szerelem és mennydörgés sztárja, Chris Hemsworth nemrég közösségi oldalán kívánt boldog születésnapot Chris Evansnek, majd megosztott egy kulisszák mögötti fotót Chris Prattről, mint Űrlordról a Marvel Studios készülő szupergigantikus nagy projektjének forgatásáról.

Taika Waititi csapata már összecsomagolt, hiszen durván két hete már véget ért a forgatás Ausztráliában. A filmet még 2019-ben a San Diego-i Comic-Conon jelentették be, hogy a Thor: Ragnarök sikere után jöhet a franchise negyedik menete Taika Waititi direktorral az élén. Már a harmadik rész sem volt szokásos, de az eddigi beszámolók szerint a Marvel Studios egyik legambiciózusabb, legőrültebb filmjének ígérkezik a folytatás. A Mennydörgés istene ezúttal a Galaxis Őrzői csapatával fog össze, hogy közös erővel fékezzék meg a gonosz Gorr the God Butcher nemezist, miközben Janes Foster szerepében visszatér Natalie Portman, hogy ő legyen a Hatalmas Thor.

Természetesen Valkűr (Tessa Thompson) története is folytatódik, és mialatt Thor régi szerelmét keresi az univerzumban, feltételezhetően újabb parázs szócsatákra kerül sor a két Chris között. Thor és Űrlord karaktere még a Bosszúállók: Végtelen háborúban találkoztak, majd a Bosszúállók: Végjátékban folytatták a szóváltást, és jövőre ismét egy hajóban eveznek majd.

Nem számítunk arra, hogy az Őrzők fontos szerepet kapnak a sztoriban, de Chris Hemsworth hétvégén egy Instagram-posztban kívánt boldog 40. születésnapot az egykori Amerika Kapitányt alakító Chris Evansnek, mindezt egy képpel megtoldva. Mellesleg láttunk forgatási képeket Prattről, de az eddigi legjobb képet kapjuk Peter Quill új külsejéről ezen a fotón.

Szigorú titoktartás előzi meg a film sztoriját, ám eddigi ismereteink szerint a Thor: Love and Thunder felér egy Bosszúállók-filmmel, ahogy arra tavaly ősszel egy bennfentes is hivatkozott. Portman csak az egyik nagy visszatérő, hiszen Jaimie Alexander még télen megerősítette, hogy Lady Sif szerepében visszatér. Chris Pratt mellett, Vin Diesel és Pom Klementieff is visszatér, de ha már a visszatérőkről van szó, akkor érdemes szót ejteni Matt Damon Lokijáról, Sam Neill Odinjáról és Luke Hemsworth Thorjáról is, akik egy színpadi drámában játszottak a harmadik részben. De állítólag Russell Crowe is csatlakozott a stábhoz, illetve Melissa McCarthy, aki Helát parodizálhatja a filmben. A főgonosz szerepét Christian Bale kapta, aki Marvel egy frissen bemutatott gonosztevőjét kelti majd életre. Gorr the God Butcher nemezissel a 2010-es évek közepén találkoztak a rajongók.

A sztori központi karaktere Thor és Jane lesz, ahogy arra a film címe is utal. Natalie Portman korábban már elszólta magát, hogy melyik történetet fogják feldolgozni ezúttal. A képregényekben Jane Fosternél rákot diagnosztizálnak, ez pedig megmagyarázza azt is, hogyan tér vissza a mennydörgés istenének az életébe – Thor volt szerelme megmentésére siet -, és hogyan válik Thorrá.

Thor: Thunder and Love bemutatóját 2022. május 6-ára halasztották.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.