Gorr

Christian Bale kopaszra nyírt fejjel készül Gorr The God Butcher szerepére a Thor: Love and Thunderben

A film főgonoszát alakító Christian Bale is feltűnt.

Noha a Thor: Love and Thunder ausztráliai forgatása már egy ideje tart, csak most kapták lencsevégre a főgonoszt alakító Christian Bale-t. Az elmúlt hónapokban több forgatási képet is kaptunk, ezeken rendszerint feltűnt a főszereplőt alakító Chris Hemsworth, de még a nagy visszatérőt játszó Natalie Portman is megjelent. A Galaxis Őrzőiről már nem is beszélve, akik szintén szerepet kapnak.

Kevin Feige év végén erősítette meg, hogy a nagyszerű Christian Bale is csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz, s a képregények egyik új gonosztevőjét kelti majd életre a filmvásznon. Gorr the God Butcher szerepében látjuk majd, aki a 2010-es évek közepén tűnt fel a Marvel nyomtatott képregényeiben. Valószínűleg egy darabig eltart még, mire jelmezben és motion cap ruhában látjuk a forgatáson, de már most kivehető, hogy drasztikus átalakuláson esett át az Oscar-díjas sztár.

Bale-től nem idegen, hogy bizonyos szerepek kedvéért képes teljesen átalakulni, drasztikusan elhízni vagy éppen kórosan lefogyni, többek között A sötét lovag-trilógia kedvéért is sok kilótól megszabadult. Ezúttal nemcsak hogy lefogyott, de teljesen kopaszra borotválta a fejét is. Egyelőre nem ismert, hogy milyen külsőt kap majd a főgonosz, s mennyiben fogják digitálisan megrajzolni a karaktert.

Jason Aaron és Esad Ribic karakterével először a Thor: God of Thunder #2 számában találkoztak a rajongók, amit még 2013 januárjában mutattak be. Gorr the God Butcher gyökerei nem nyúlnak vissza régre, viszonylag ő is egy friss karakter, és hamarosan ő is bemutatkozik a filmvásznon.

Az eddigi ismereteink alapján a Thor: Love and Thunder felér egy Bosszúállók-filmmel, ahogy arra tavaly ősszel egy bennfentes is hivatkozott. Portman csak az egyik nagy visszatérő, hiszen Jaimie Alexander még télen megerősítette, hogy Lady Sif szerepében visszatér. Chris Pratt mellett, Vin Diesel és Pom Klementieff is Ausztráliában tartózkodik már. Sőt, állítólag Russell Crowe is csatlakozott, valamint a Thor: Ragnarök után visszatér Matt Damon, Sam Neill és Luke Hemsworth is, akik egy színpadi drámában adták elő Loki, Odin és Thor színjátékát a harmadik részben. Arról is beszélnek, hogy Melissa McCarthy is csatlakozott hozzájuk, aki majd Helát fogja kiparodizálni ebben a színjátékban.

A sztori központi karaktere Thor és Jane lesz, ahogy arra a film címe is utal. Natalie Portman korábban már elszólta magát, hogy melyik történetet fogják feldolgozni ezúttal. A képregényekben Jane Fosternél rákot diagnosztizálnak, ez pedig megmagyarázza azt is, hogyan tér vissza a mennydörgés istenének az életébe – Thor volt szerelme megmentésére siet -, és hogyan válik Thorrá.

Thor: Thunder and Love bemutatóját 2022. május 6-ára halasztották.

Total
1
Shares
Previous Article
Mera

Amber Heard nem megy sehova, marad Mera szerepében az Aquaman 2. részben

Next Article
Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája

Befutott a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája első előzetese, posztere és néhány jelenetképe

Related Posts