Főoldal Előzetesek [CCXP2022] A The Last of Us új előzetesében Joel és Ellie kapcsolatára mentek rá, de megmutatták a videojáték egyik legkeményebb ellenfelét is
ElőzetesekBREAKING

[CCXP2022] A The Last of Us új előzetesében Joel és Ellie kapcsolatára mentek rá, de megmutatták a videojáték egyik legkeményebb ellenfelét is

A Kattogók után a Bloastert is láthatjuk a The Last of Us előzetesében.

162

Brazília az év legnagyobb rajongói találkozójával indítja az ünnepi szezont. A világjárvány után először került megrendezésre a CCXP, ahol az elmúlt napokban a stúdiók több előzetest, posztert és kulisszák mögötti felvételeket mutattak be. A 2023-as év egyik legjobban várt sorozata az HBO saját készítésű The Last of Us, ami a valaha volt egyik legjobb videojáték adaptációja alapján készült.

Pascal ma São Paulóban járt, hogy egy kis ízelítőt adjon a rajongóknak abból, hogy mire számíthatunk a januárban érkező sorozatból. A panel során az HBO egy nagy előzetest mutatott be, ami többnyire az év elején kapott teaser előzetesre épül. Az új trailer alatt az A-ha “Take On Me” című dala hallható, kiemeli Joel és Ellie közötti apa-lánya kapcsolatát, rémisztő felvételeket kaptunk a Kattogókról és az utolsó pillanatban még a videojáték egyik legkeményebb ellenfelét, a Bloatert is láthatjuk, ami spórabombát dobál hozzád.

Bár a 2013-as, nagy sikerű videojáték rajongói biztosan kívülről fújják a sztorit, az első évad látszólag a teljes első részt adaptálja, hiszen a trailerben rengeteg ismerős pillanatot fedezhetünk fel a videojáték első részéből. Ashley Johnson és Troy Baker az élőszereplős sorozatban is feltűnnek majd, ők voltak azok, akik az elismert videojáték-sorozatban az ikonikus duó hangját kölcsönözték. Az előzetesből kiderül, hogy Johnson Ellie édesanyját, Annát fogja alakítani, míg Baker a kannibál David bandájának egyik tagját.

The Last of Us egy poszt-apokaliptikus világban játszódó videojáték. Két karakter kapcsolatára építették fel a teljes sztorit, a csempész Joel és a tizennégy éves Ellie barátságára. Ellie-ről később kiderült, hogy ő lehet a kulcs, hogy megfékezzék a halálos világjárványt, merthogy Ellie immúnis volt a fertőzésre. Joel-t felbérelték, hogy kicsempéssze Ellie-t a karantén zónából, miközben Joel rádöbbent, hogy a tinédzser lányhoz legalább annyira ragaszkodik, mint Ellie hozzá, így a túlélés reményében nekivágtak átszelni az Egyesült Államok vad és halálos államait. Az HBO adaptációja az első játék eseményeit fogja feldolgozni, a második rész eseményeit levegőben hagyják, ami jó alapja lehet majd a folytatásnak. A készítők ígérik, hogy hűek maradnak a történethez, illetve Ellie egyik legfontosabb tulajdonsága is szerepet kap majd a képernyőn.

Az Úr sötét anyagai és a Trónok harca című sorozatokból ismerős Bella Ramsey kapta Ellie szerepét, míg a The Mandalorian sztárja, Pedro Pascal kapta Joel szerepét. Majd később az is kiderült, Merle Dandridge fogja életre kelteni a Marlene-t. A sorozatban Marlene a Tűzbogarak (Fireflies) vezetője, egy milíciacsoport, amely a katonai elnyomás ellen harcol, és ellenszert keres a vírus ellen. Mellette még másik két szinkronszínész csatlakozott a stábhoz. Murray Bartlett és Con O’Neil, előbbi egy Frank nevű valakit, míg O’Neil Billként csatlakozott. A videojátékban Jeffrey Pierce hangján szólt meg Tommy nagybácsi, de ebben a szerepében Gabriel Luna lesz látható, míg Pierce egy Perry nevű idegent játszik. Sarah Miller szerepét pedig Nico Parker, ő kelti majd életre Joel Miller lányát. Az HBO sorozatában Storm Reid alakítja Riley Abelt, egy másik túlélőt, aki az első játék DLC-jének, a The Last of Us: Left Behindnak az egyik főszereplője.

A The Last of Us első epizódját 2023. január 15-én mutatják be.

The Last of Us

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Last of Us
Sorozatok

Craig Mazin elárulta, mikor kezdődik a The Last of Us 2. évad forgatása

Jó hírrel szolgált a The Last of Us sorozatadaptáció alkotója a 2....

The Last of Us
Filmek

A rajongók elképzelték, milyen lesz Pedro Pascal Reed Richards szerepében a Fantasztikus Négyesben

Pedro Pascal kaphatja a Fantasztikus Négyes főszerepét, így elképzelték, milyen lenne Reed...

The Last of Us
BREAKINGFilmek

A hírek szerint Pedro Pascal ajánlatot kapott a Fantasztikus Négyes főszerepére, ő lehet Reed Richards

Több forrás is megerősítette, hogy Pedro Pascal tárgyal a Fantasztikus Négyes főszerepéről.