Constantine Zatanna

Az HBO Max több A sötét Igazság Ligája spin-off sorozattal készül, John Constantine és Zatanna is sajátot kaphat

Még két új HBO Max sorozaton dolgoznak a DC-nél.

Tavasszal arról kezdtek csiripelni a madarak, hogy J.J. Abrams több A sötét Igazság Ligája sorozaton is dolgozik, így John Constantine és Zatanna is önálló sorozatot kaphat az HBO Max streamingszolgáltatón. Eddig sokan csak pletykaként kezelték a híreket, ám a legújabb hírek rávilágítottak a dolgok valódiságára.

A hét közepén robbant a hír, hogy James Gunn a pandémia alatt egy spin-off sorozatot, vagy ha úgy tetszik, akkor egy előzménysorozatot készített John Cena karakterének, Peacemakernek – ő is tagja a The Suicide Squad új alakulatának. Matt Reeves korábban megerősítette, hogy a Terence Winter vezetésével egy The Batman is spin-off sorozat készül, ami Gotham City rendőreire fókuszál majd, és ezen túl J.J. Abrams is DC-sorozatokon dolgozik.

Minden jel arra utal, hogy a Warner nem viccel az előttünk álló években, mert tényleg mindent beleadnak a képregényadaptációkba, s több tíz millió dollárt fognak elkölteni a munkálatokra. Pár napja azt is megtudtuk, hogy Az Igazság Ligája rendezői változata a korábbi becsléshez képest majdnem háromszorosából készül, most pedig újabb nagy költségvetésű projektekről hullt le a lepel. A sötét Igazság Ligája első bejelentése óta többen tudni vélték, hogy esetleg Constantine és Zatanna önálló sorozatot kap majd, de a The Hollywood Reporter csak most erősítette meg ezeket a felvetéseket.

A lap úgy tudja, hogy a Bad Robot Abrams vezetésével szuperhős sorozatokon dolgozik. Nem egyértelmű, hogy a két karaktert egy önálló spin-off sorozatban mutatják be a képernyőn, vagy külön-külön is láthatjuk őket saját sorozataikban. Bárhogy is alakuljon, jó látni, hogy végül a Warner Bros. is elszánta magát, hogy sorozatot kapjanak a karakterek, hiszen a mögöttük álló csapat éveken keresztül szorított a projektért.

A sötét Igazság Ligája
Total
1
Shares
Previous Article

Story trailert kapott a The Medium

Next Article

Mégis kaphat jelen generációs változatot a Resident Evil 8: Village

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!