Avatar

Az Avatar 2. forgatási képén az emberek ismét harcba indulnak a Pandora bolygón

A harc folytatódik az Avatar folytatásában.

Az elmúlt néhány évben és hónapban már több forgatási képet is kaptunk az Avatar franchise négy folytatásáról, hogy gőzerővel megy a munka. James Cameron a koronavírus-járvány után elsőként vágott bele újra a forgatásba, amit Jon Landau producer gondosan dokumentált közösségi oldalán. Az elmúlt időben láttuk, hogy megépítették az első film laboratóriumát, az új vízalatti járművek koncepciójáról is láttunk terveket, és azt is megmutatták, hogy Sigourney Weavert belevetették a medencébe.

Nagyon hosszú és rögös út áll az Avatar négy folytatása előtt, hiszen a 2009-es film folytatását eredetileg 2013-ban szerette volna bemutatni James Cameron, de különféle okok miatt hatszor kellett elhalasztani már a premiert. A Disney kezébe hullt franchise második részét 2021 Karácsonyára jegyezték, ám a COVID-19 miatt néhány hete a mikiegeres stúdió 2022 decemberére tolta. Még messze van a bemutató, de az utóbbi képeket elnézve a stáb ezzel nem foglalkozik, keményen dolgoznak az új részeken.

Landau producer most egy olyan kulisszák mögötti képet osztott meg, amin az emberek egy csoportja harcol valami ismeretlennel a Pandorán.

Az Avatar első része a na’vik győzelmével zárult, az embereket pedig száműzték a Pandoráról. Több teória is született már a folytatás történetével kapcsolatban, ebből az egyik, hogy Jake Sully és a na’vik ellen megtorlásra készülnek a száműzött emberek/katonák. James Cameron többször is átírta, javította, csiszolta a forgatókönyvet az elmúlt évtizedben, így nem tudni, hogy mi fér bele a második részbe, hiszen összesen még négy folytatást kap a történet.

Az Avatar 2. jelenlegi tudásunk szerint 2022. december 16-án kerül a mozikba.

Total
0
Shares
Previous Article

Mit kell tudni az internet új szenzációjáról, avagy mi is ez az Among Us?

Next Article

Story trailert kapott a The Medium

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!