Avatar 2

Egy új forgatási képpel harangozták be, hogy jövő héten folytatódhat az Avatar 2. forgatása

Megerősítették, jövő héttől újra forog az Avatar 2.

Hosszú hetek után jövő héten folytatódhat James Cameron rendező várva-várt Avatar-folytatásának a forgatása. Az elmúlt napokban több hírt is olvashattunk arról, hogy Új-Zéland legyőzte a járványt és feloldották a szigorításokat, így az olyan produkciók, mint az Avatar vagy az Amazon kezében lévő A Gyűrűk Ura-sorozat munkálatai folytatódhatnak jövő héten.

Az Avatar stábja már elkezdte összeszedni a motyóját is, s a következő napokban visszatérnek a tett helyszínére, amiről Jon Landau producer egy kulisszák mögötti képet is megosztott. A lenti képen egy parancsnoki hajót és motorcsónakot láthatunk, és mindkettőt feltehetően emberek fognak majd használni a filmben. Talán ezekkel a járművekkel merülnek majd a Pandora bolygó hatalmas óceánjai alá, hiszen a második rész elsősorban a tenger mélyén fog majd játszódni.

Sok más produkcióhoz hasonlóan az új-zélandi folytatásokat is leállították, ám a Weta Digital csapata nem vett ki szabadnapot, home officeból keményen dolgoznak a film vizuális effektjein. Még korai lenne beszélni a forgatásról, de Cameron szerint ez nem befolyásolja a jövő évi bemutatót, hiszen a második Avatar-filmig még bő másfél éve van, s jelentések szerint már a negyedik rész jelenetein is dolgoznak.

Az Avatar második részét 2021. december 17-én fogja bemutatni a Disney, amit másik három folytatás követ majd kétéves ciklusban; 2023-ban, 2025-ben és végül 2027-ben láthatjuk a történet ötödik felvonását. Gigászi beruházásról van szó, aminek költségvetése az egymilliárd dollárt is eléri a becslések szerint.

Total
1
Shares
Previous Article

Már kipróbálható a Marvel’s Iron Man VR demója

Next Article

Már jövő héten indul a Days of Play 2020

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!