Wide Screen
Image default
Filmek

Egy új forgatási képpel harangozták be, hogy jövő héten folytatódhat az Avatar 2. forgatása

Megerősítették, jövő héttől újra forog az Avatar 2.

Hosszú hetek után jövő héten folytatódhat James Cameron rendező várva-várt Avatar-folytatásának a forgatása. Az elmúlt napokban több hírt is olvashattunk arról, hogy Új-Zéland legyőzte a járványt és feloldották a szigorításokat, így az olyan produkciók, mint az Avatar vagy az Amazon kezében lévő A Gyűrűk Ura-sorozat munkálatai folytatódhatnak jövő héten.

Az Avatar stábja már elkezdte összeszedni a motyóját is, s a következő napokban visszatérnek a tett helyszínére, amiről Jon Landau producer egy kulisszák mögötti képet is megosztott. A lenti képen egy parancsnoki hajót és motorcsónakot láthatunk, és mindkettőt feltehetően emberek fognak majd használni a filmben. Talán ezekkel a járművekkel merülnek majd a Pandora bolygó hatalmas óceánjai alá, hiszen a második rész elsősorban a tenger mélyén fog majd játszódni.

Sok más produkcióhoz hasonlóan az új-zélandi folytatásokat is leállították, ám a Weta Digital csapata nem vett ki szabadnapot, home officeból keményen dolgoznak a film vizuális effektjein. Még korai lenne beszélni a forgatásról, de Cameron szerint ez nem befolyásolja a jövő évi bemutatót, hiszen a második Avatar-filmig még bő másfél éve van, s jelentések szerint már a negyedik rész jelenetein is dolgoznak.

Az Avatar második részét 2021. december 17-én fogja bemutatni a Disney, amit másik három folytatás követ majd kétéves ciklusban; 2023-ban, 2025-ben és végül 2027-ben láthatjuk a történet ötödik felvonását. Gigászi beruházásról van szó, aminek költségvetése az egymilliárd dollárt is eléri a becslések szerint.

Még több a témában...

Az Avatar 2. új, víz alatti forgatási képén az látható, ahogy Sigourney Weaver egy új karakter, egy na’vi bőrébe bújik

Kévés Bence Mihály

Az Avatar 2. legújabb forgatási képein egy robusztus díszletet látunk az első részből (megépítve)

Kévés Bence Mihály

Jon Landau az Avatar producere megosztotta a Crabsuit vízalatti jármű koncepciós terveit

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat