Avatar

James Cameron mérlegelte, hogy az Avatar 2. részét be tudják-e mutatni 2021-en

Az Avatar franchise rendezője, James Cameron azt mérlegelte, hogy a koronavírus-járvány miatt tudják-e tartani a 2021-es premiert.

Az Avatar franchise rendezője, James Cameron azt mérlegelte, hogy a koronavírus-járvány miatt tudják-e tartani a 2021-es premiert.

Bár még mindig nagyon távoli az Avatar 2. bemutatója, csaknem másfél évvel vagyunk a premier előtt, azonban elképzelhető, hogy a koronavírus-járvány hatással lehet a jövő évi premierre is. Nemrég arról kaptunk híreket, hogy hamarosan folytatódhat a munka, miután Új-Zélandon megfékezték a járványt és biztonságosnak nyilvánították, így hamarosan újra beindítják a kamerákat.

A hír után James Cameron rendezőnek szegezték a kérdést, hogy mi újság a 2021-es bemutatóval, vajon bízik-e még abban, hogy jövő decemberre kitűzött bemutatót tudják tartani a tervek szerint, miután több hétre leállni kényszerültek. Azonban a legendás filmrendező nagyon jó hírrel szolgált, mert a járvány bármennyire akadályozta a forgatást, nem hinné, hogy befolyásolja a premiert.

Úgy tűnik, hogy Új-Zéland nagyon hatékonyan lépett fel a vírussal szemben, és az ország célja nem a fertőzés csökkentése volt, hanem megállítása, amit szerintük agresszív korlátozással és tesztekkel képesek voltak elérni. Tehát nagyon nagy esély van arra, hogy a forgatásokat néhány hónapig elhalasztják, de még mindig meg tudjuk csinálni. Szóval ez a jó hír.

Mindenki – a Weta Digital és a Lightstorm cégtől is – amennyire csak lehetséges, otthonról dolgozik. De az én munkám a színpadon van, kamerákkal tenni a dolgom, szóval egy kicsit vághattam most, de ez nem volt jó.James Cameron

Nehéz megjósolni, hogy a forgatási képek mellett mikor láthatjuk az első valódi képkockákat a filmből, legkorábban valamikor az év végén mutathatják be az első teaser videót, de a marketing csak egy év múlva indul be, szóval bárhogy is nézzük, még nagyon sokat kell várni az Avatar 2-re. A filmet a tervek szerint 2021. december 17-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article

Júliusban támad a Ubisoft E3-at helyettesítő showja

Next Article
AMC Theatres

Az Amazon felvásárlással mentheti meg Amerika legnagyobb mozihálózatát, az AMC Theatre mozijait a csődtől

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!