Avatar

Leállították az Avatar-folytatások új-zélandi forgatását, de a munka még így sem áll meg

Az Avatar folytatásai sem kerülhették el a világon végig sújtó járványt, leállították a forgatást, ám ennek ellenére a vizuális effektek még készülnek.

Az Avatar folytatásai sem kerülhették el a világon végig sújtó járványt, leállították a forgatást, ám ennek ellenére a vizuális effektek még készülnek.

Az Avatar franchise producere, Jon Landau erősítette meg, hogy a folytatások fényképezését felfüggesztették, hogy ezzel is megpróbálják féken tartani a koronavírus-járvány terjedését Új-Zélandon. Most, hogy a forgatást leállították, a munkát nem teljesen szüntették be, hiszen a Wellington székhelyű Weta Digital továbbra is a filmek vizuális effektjein fog dolgozni.

Miközben a csapat egyik fele Új-Zélandon marad, hogy otthonról dolgozzanak a film látványán, addig a produkcióért felelős másik egység Los Angelesben ragadt, miután törölték járatukat múlt hét pénteken Wellingtonba. A forgatást tervek szerint áprilisban szeretnék folytatni a wellingtoni Stone Street Studiosban.

Ami pedig az új-zélandi forgatást illeti, a producer elmondta, hogy minden nap újraütemezik a dolgokat, folyamatosan figyelik a híradásokat, és nyomon követik a járvány terjedését, mert a dolgok gyorsan változnak most. Az mindenképp jó, hogy bár a kameramunkával leálltak, a vizuális effekteken továbbra is dolgoznak a szakemberek, és jelek szerint nagyon jól haladnak, hiszen már a negyedik Avatar-film részleteit is elkezdték kidolgozni.

Az Avatar második részét 2021. december 17-én fogja bemutatni a Disney, amit másik három folytatás követ majd kétéves ciklusban; 2023-ban, 2025-ben és végül 2027-ben láthatjuk a történet ötödik felvonását. Gigászi beruházásról van szó, aminek költségvetése az egymilliárd dollárt is elérheti a becslések szerint.

Total
1
Shares
Previous Article

JÁTÉKTESZT: Hunt: Showdown

Next Article
Disney Apple

Zuhan a tőzsde, ami ajtót nyitott az Apple előtt, hogy felvásárolja a Disney-t

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!