Wide Screen
Image default
Filmek

A Mercedes-Benz futurisztikus autójával együtt hivatalos terveket kaptunk az Avatar folytatásaihoz

Úgy tűnik, hogy az Avatar folytatásaiban valóban a víz lesz a fő közeg, ahogy arról James Cameron többször is beszélt.

Sajnos még mindig nagyon távolinak tűnik az Avatar második rész bemutatója, hiszen a filmet az eredeti tervvel ellentétben nem idén decemberben mutatják be a mozikban, hanem csak 2021-ben. Pedig a munkálatokkal nagyon jól állnak, párhuzamosan filmezik mind a négy folytatást, egyszerre öt stúdióban is dolgoznak, és a második, illetve harmadik résszel már elkészültek. Részben azért is kellett csaknem egy évtizedet várni a folytatásokra, mert a filmes technológia nem tartott olyan magas szinten, hogy megvalósítható legyen, illetve a víz alatti jelenetek miatt egyéni technikát fejlesztettek ki a színészek számára is.

A Los Angeles-i Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (CES) a Mercedes-Benz bemutatott egy egészen futurisztikus autót, aminek vonalait elmondásuk alapján James Cameron rendező Avatar franchise ihlette. Több látványtervet is megosztottak a Mercedes Vision AVTR verdájáról:

Természetesen ennyivel nem érték be, mert az autó mellett végre hivatalos képes forgatókönyveket is kaptunk a filmekből. James Cameron összesen négy darab vázlatot osztott meg az Avatar folytatásokról, amik megerősítik a korábbi híreket, kijelentéseket, hogy a folytatásban visszatérünk Pandorára, ám a fő közeg ezúttal a víz lesz. Elmerülünk Pandora óceánjaiban.

Az Avatar folytatásaiban visszatérnek az első rész főszereplői, Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, CCH Pounder, Cliff Curtis, Kate Winslet, Stephen Lang, Giovanni Ribisi és David Thewlis.

Az Avatar 2. bemutatóját 2021. december 16-ára tűzték ki.

Még több a témában...

James Cameron úgy hiszi, hogy az Avatar folytatása felülmúlja a Végjáték sikerét is

Kévés Bence Mihály

James Cameron elárulta, hogy a rajongók mit várhatnak majd az Avatar-folytatásoktól

Kévés Bence Mihály

Idén már nem forognak tovább az Avatar-folytatások

Vigh Martin

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon