James Cameron

James Cameron elárulta, hogy a rajongók mit várhatnak majd az Avatar-folytatásoktól

James Cameron új fejleményeket osztott meg az Avatar-filmek folytatásairól, miközben azt is megtudtuk, hogy hol tartanak velük, és mennyi készült el már belőlük.

James Cameron új fejleményeket osztott meg az Avatar-filmek folytatásairól, miközben azt is megtudtuk, hogy hol tartanak velük, és mennyi készült el már belőlük.

Az Avatar-rajongóknak még két évet kell várniuk James Camerontól az Avatar folytatásáig. A rendező szavai szerint jól haladnak a munkával, hogy 2021. decemberében végre bemutassák a második részt, most azonban Jon Landau producerrel közösen néhány új részletre is fény derült a következő négy Avatar-filmről.

Néhány hete már megírtuk, hogy 2019-re leálltak a forgatással, szabadságra ment a stáb, ez azonban nem jelenti azt, hogy elkészültek volna a filmekkel, hiszen akad még bőven munka velük. Ezzel kapcsolatban James Cameron és Jon Landau a Variety kérdéseire elmondták, hogy a forgatásra hatalmas víztartályokat építettek Új-Zélandon, hiszen a folytatásban alámerülünk majd Pandora óceánjaiba. De Camerontól azt is megtudtuk, hogy a franchise második és harmadik részének jeleneteit már felvették, és a negyedik rész első felével is elkészültek.

Avatar

A rendező mellett a producertől megtudtuk, hogy milyen kihívást jelentett a filmezés, hiszen a valaha volt legnagyobb medencét (másfélszerese egy olimpiai úszómedencének) kellett megépíteni a forgatásra, hiszen olyanra még nem volt példa a víz alatti jelenetek filmezésére, mint amit itt alkalmaznak.

A folytatásban visszatérnek az első rész főszereplői, Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, CCH Pounder, Cliff Curtis, Kate Winslet, Stephen Lang, Giovanni Ribisi és David Thewlis.

Total
2
Shares
Previous Article
Tenet

Mindenki dobjon el mindent, itt a Tenet első előzetese

Next Article
Rian Johnson

Rian Johnson szerint hiba, ha megfelelési kényszer hatására készítünk filmet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!