Avatar

Idén már nem forognak tovább az Avatar-folytatások

Ismét egy lépéssel közelebb kerültünk a várva-várt folytatásokhoz.

Ismét egy lépéssel közelebb kerültünk a várva-várt folytatásokhoz.

James Cameron még 2017 őszén jelentette be, hogy csaknem egy évtizeddel az Avatar bemutatója után kezdetét vette a folytatások forgatásai. A nagysikerű kasszasikerhez egyszerre négy folytatást is bejelentettek, a címekről már szivárogtattak is, de még közel sem biztos, hogy ezen a címeken mutatják be őket, csak annyit tudunk biztosan, hogy új technológiát fejlesztettek ki a víz alatti jelenetek filmezésére, hiszen a második rész története többnyire a Pandora bolygó felszíne alatt játszódik majd, miután az első részben kis híján elpusztították a felszín élővilágát.

Az Avatar-filmek hivatalos Twitter-fiókja osztott meg egy képet, melynek tanulsága szerint az alkotók idén már nem dolgoznak többet a folytatásokon. A közösségi oldalon az alábbi szöveg volt olvasható:

Ez az idei utolsó napunk, ezt pedig azzal ünnepeljük, hogy egy kis betekintést engedünk a kulisszák mögé. A képen látható hajó a Tengeri Sárkány, mely más tengeri járműveket szállít majd a folytatásokban.

James Cameron 2009-es filmje minden idők egyik legnagyobb kasszasikerévé vált, a folytatásokat pedig igen hamar beígérték az alkotók, azonban konkrétumok csak az utóbbi néhány hónapban kezdtek szivárogni. Amit biztosan tudunk, hogy a második-, és a harmadik epizód forgatása párhuzamosan zajlik egyszerre több stúdióban, számos új karakter feltűnik majd, főként a gyerekek kapnak nagyobb figyelmet. Cameron egy korábbi interjúban családi perpatvarról számolt be, hiszen Jakenek és Neytirinek időközben lányuk született, szóval ugrunk majd az időben egy nagyot.

Avatar

Az Avatar második részének premierje 2021. december 18-án debütál a mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article
Snoke

A Skywalker korából megtudjuk a szörnyű igazságot Snoke legfőbb vezérről?

Next Article

Mutatjuk, milyen NEM lesz a PlayStation 5

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!