Avatar

BRÉKING: Hétfőtől forog az Avatar 2.!

Megérkezett a nagy hír, James Cameron hétfőtől forgatja az Avatar második részét.

Megérkezett a nagy hír, James Cameron hétfőtől forgatja az Avatar második részét.

Szűk 9 évet kellett várnunk, hogy végre elővegyék és dolgozni kezdjenek az Avatar-folytatás(ai)án, amit még 2009-ben mutattak be a világnak. A hírt a The Hollywood Reporter munkatársa, Borys Kit erősítette meg, aki kedd este a Terminator különleges eseményén vett részt.

A bejelentés annyira nem meglepő, hiszen júliusban a Weta Digitaltól Peter Jackson elárulta, hogy új-zélandi cégével, mely vizuális effektekre specializálódott, s akik a A Gyűrűk urán is dolgoztak, segíteni fogják James Cameron munkáját mind a négy Avatar-filmnél, hogy a lehető legnagyobb élményt hozzák a mozikba. Részleteket nem árultak el a folytatásokról, de azt elmondták, hogy Pandora bolygó eddig nem látott helyeire is ellátogatunk, és nem kizárt, hogy sok időt töltünk a vízfelszín alatt.

A második részben visszatérnek az első rész főszereplői, Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Joel David Moore, Matt Gerland, C.C.H. Pounder és a halálból visszatért Stephen Lang rosszfiúja.

Az Avatar 2. bemutatója 2020. december 18-án lesz, ezt követi a további három folytatás 2021. december 17-én, 2024. december 20-án és 2025. december 19-én.

Total
0
Shares
Previous Article

[FRISSÍTVE] Megérkezett a Tomb Raider első előzetese

Next Article

Hivatalos: Linda Hamilton visszatér a Terminátor 6-ban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!