Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

BRÉKING: Hétfőtől forog az Avatar 2.!

Megérkezett a nagy hír, James Cameron hétfőtől forgatja az Avatar második részét.

Szűk 9 évet kellett várnunk, hogy végre elővegyék és dolgozni kezdjenek az Avatar-folytatás(ai)án, amit még 2009-ben mutattak be a világnak. A hírt a The Hollywood Reporter munkatársa, Borys Kit erősítette meg, aki kedd este a Terminator különleges eseményén vett részt.

A bejelentés annyira nem meglepő, hiszen júliusban a Weta Digitaltól Peter Jackson elárulta, hogy új-zélandi cégével, mely vizuális effektekre specializálódott, s akik a A Gyűrűk urán is dolgoztak, segíteni fogják James Cameron munkáját mind a négy Avatar-filmnél, hogy a lehető legnagyobb élményt hozzák a mozikba. Részleteket nem árultak el a folytatásokról, de azt elmondták, hogy Pandora bolygó eddig nem látott helyeire is ellátogatunk, és nem kizárt, hogy sok időt töltünk a vízfelszín alatt.

A második részben visszatérnek az első rész főszereplői, Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Joel David Moore, Matt Gerland, C.C.H. Pounder és a halálból visszatért Stephen Lang rosszfiúja.

Az Avatar 2. bemutatója 2020. december 18-án lesz, ezt követi a további három folytatás 2021. december 17-én, 2024. december 20-án és 2025. december 19-én.

Még több a témában...

A Mercedes-Benz futurisztikus autójával együtt hivatalos terveket kaptunk az Avatar folytatásaihoz

Kévés Bence Mihály

James Cameron úgy hiszi, hogy az Avatar folytatása felülmúlja a Végjáték sikerét is

Kévés Bence Mihály

James Cameron elárulta, hogy a rajongók mit várhatnak majd az Avatar-folytatásoktól

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon